La o săptămână de la numire, noul director al Zonei Libere Giurgiu a chemat presa agreată ca să spună nimic

La o săptămână de la numire, noul director al Zonei Libere Giurgiu a chemat presa agreată ca să spună nimic

La 1 august, George Pălălău s-a instalat confortabil în fotoliul de director al Zonei Libere Giurgiu. De la 8.00 la 16.30 director, după 16.30, om de afaceri.

Azi, 08 august, din poziția de director al uneia dintre cele mai importante instituții giurgiuvene, George Pălălău și-a chemat presa. Spunem ”și-a chemat”, pentru că, la conferință a fost prezentă doar presa agreată.

A cui e vina? Cică a secretarei care a omis să invite toate publicațiile – asta dacă l-am crede pe cuvânt pe dl. director.

Uite că nu-l credem, ba chiar avem motive să afirmăm că au fost invitați la conferință doar cei care nu deranjează. Vom detalia mai jos.

Ce am aflat din declarațiile de azi? Nimic. Sau mai bine zis, nimic din ce am fi vrut să aflăm, pentru că, nu am fost invitați.

Ca să-și arate totuși mușchii ( la figurat, desigur) George Pălălău vrea să facă economie la buget, așa că a propus în Consiliul de Administrație ca salariile directorilor din Zona Liberă, inclusiv al său, să se reducă cu 20%, pe perioada mandatului, adică până la finele acestui an. (n.r. normal că-i convine. Are și salariu, dar este și patron).

Mai vrea, desemenea, să cunoască situația Complexului ” Stejarul” de la Bălănoaia, păstorit de ZLG, în sensul dacă face sau nu profit.

Îl anunțăm noi…încasările din acest an, până la această dată, arată că la „Stejarul” s-a depășit investiția de 1,5 miliarde, iar acum este pe profit.

Dar ca să trecem la subiectele de mare interes pentru cititorii noștri.

Iată ce s-a ferit să spună Pălălău și iată întrebările noastre la  care așteptăm răspuns, în orice format:

  • Cine a fost cel sau cei care l-au propus pentru funcția de director al Zonei Libere Giurgiu?
  • Cât este salariul de director al ZLG, în comparație cu ceilalți salariați?
  • Care este implicarea politicului în numirea sa ca director?
  • Este numirea sa ca director o compensare cu votul din Consililul Local, când s-a sucit, și a votat PRO campus universitar, la Giurgiu?

Și dacă tot vrea să facă revoluție la Zona Liberă, dar mai ales dacă are curaj, atunci să taie domnul director Pălălău, din salariile tuturor angajaților, dar să renunțe și la contractele pe care le are cu trei publicații giurgiuvene, agreate, cum vă spuneam.

Ori se face economie, ori nu se mai face!

Vă spunem noi, nu va tăia nimic de la niciun angajat, majoritatea având salarii mici, ei nefiind cei care au contribuit la lipsa de profit a Zonei Libere Giurgiu.

Asteptăm răspuns la toate întrebările noastre pe adresa de mail a redacției : onlinetvgiurgiu@gmail.com 

 

 

 

La 1 august, George Pălălău s-a instalat confortabil în fotoliul de director al Zonei Libere Giurgiu. De la 8.00 la 16.30 director, după 16.30, om de afaceri. Azi, 08 august,…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/la-o-saptamana-de-la-numire-noul-director-al-zonei-libere-giurgiu-a-chemat-presa-agreata-ca-sa-spuna-nimic/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 8 august 2023 15:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.