Accident cu trei victime în municipiu, la sfârșit de week-end

Accident cu trei victime în municipiu, la sfârșit de week-end

Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident produs duminică seara în municipiul Giurgiu, în evenimentul rutier fiind implicate două autoturisme.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi două SAJ. Salvatorii au constatat că un bărbat în vârstă de 72 de ani şi două femei, cu vârste de 31, respectiv 42 de ani, au nevoie de îngrijiri medicale.

Toate persoanele erau conştiente şi cooperante şi au fost preluate de echipajele medicale sosite la faţa locului şi transportate la spital”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU Giurgiu.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului.

Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident produs duminică seara în municipiul Giurgiu, în evenimentul rutier


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/accident-cu-trei-victime-in-municipiu-la-sfarsit-de-week-end/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 29 ianuarie 2024 15:33

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.