Accident rutier pe Str. 1 Decembrie 1918, în această dimineață

Accident rutier pe Str. 1 Decembrie 1918, în această dimineață

O femeie, în vârstă de 78 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, în municipiul Giurgiu, la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu B-dul Academician Miron Nicolescu. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, trei SAJ, dar și echipaje de Poliție.

Persoana rănită a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital.

O femeie, în vârstă de 78 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, în municipiul Giurgiu, la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu B-dul Academician Miron Nicolescu. În eveniment au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, trei SAJ, dar și echipaje de Poliție. Persoana rănită a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital.


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/accident-rutier-pe-str-1-decembrie-1918-in-aceasta-dimineata/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 3 mai 2024 10:19

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.