”Campanie electorală agresivă în județ”. Cine face această afirmație și pe cine acuză?

Senatorul Toma Petcu, candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a observat „o campanie foarte agresivă” a celor de la PSD Giurgiu faţă de candidaţii liberali.

„Observ în această perioadă o campanie foarte agresivă a celor de la PSD şi nu mă refer doar în ceea ce mă priveşte şi am impresia că PSD în Giurgiu este noul USR. Mi se pare incredibil cum oameni care de-a lungul timpului au stat la masa puterii, stau la masa puterii, beneficiază de putere încep să aibă tactici şi practici de opoziţie şi de oameni care au mai mult apetenţe spre sesizări, plângeri, foarte multe dintre ele nefondate.

E o campanie foarte agresivă faţă de toţi candidaţii de primărie ai PNL, la toţi primarii PNL, o campanie de frustrare şi de ură care, din punctul meu de vedere, nu-şi avea locul. Mi-aş fi dorit să fie o campanie de proiecte, de idei, de soluţii de echipă şi de perspectivă”, afirmat senatorul Toma Petcu.

El spune că după 9 iunie va trebui să existe colaborare politică, dar „rănile din această campanie politică” şi toate lucrurile care se aruncă în spaţiul public vor rămâne.

„Este important să înţelegem cu toţii că vrem, nu vrem, colaborarea politică la nivel naţional, cel puţin, trebuie să existe şi, de aceea, am fost foarte prudent şi foarte atent şi în perioada de precampanie şi de pregătire a alegerilor şi în această perioadă la ceea ce declar şi spun pentru că, din punctul meu de vedere, trebuie să avem posibilitatea să ne punem la masa dialogului.

Dar este foarte greu cu oameni care, în acest moment, au o singură strategie, aceea de a înjura, a hăitui, a face sesizare, a ataca şi critica oameni cu care la un moment dat ai stat la masă, cu care ai construit, oameni care te-au pus pe funcţii, să fii ceva în viaţă! Să începi să faci o asemenea campanie murdară acestor oameni, din punctul meu de vedere mi se pare incalificabil, nu doar politic, ci şi moral”, a adăugat Toma Petcu.

Candidatul PNL a mai spus că în următoarele două săptămâni, din punctul de vedere al PNL, „campania va fi una deschisă, sinceră, în care îşi va prezenta candidaţii”, cu discuţii din poartă în poartă cu cetăţenii. (www.agerpres.ro)

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.