Captură impresionantă la vama Giurgiu

Captură impresionantă la vama Giurgiu

O româncă în vârstă de 45 de ani este cercetată penal după ce a încercat să introducă ilegal în România, prin PTF Giurgiu, cantitatea de 11.000 de ţigarete din Turcia.

La data de 11.08.2023, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la intrarea în țară un autocar ce aparține unei firme de transport persoane, condus de un cetățean turc. În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, în cala autocarului, disimulate printre bagaje, 11.000 de țigarete, diferite mărci, având timbru fiscal specific Turciei, ce aparțin unei pasagere cetățean român, în vârstă de 45 de ani, pentru care femeia n a putut prezenta documente de provenienţă”, se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ITPF Giurgiu.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 13.750 lei, a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor. Față de pasageră a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Articolul Captură impresionantă la vama Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

O româncă în vârstă de 45 de ani este cercetată penal după ce a încercat să introducă ilegal în România, prin PTF Giurgiu, cantitatea de 11.000 de ţigarete din Turcia. La data de 11.08.2023, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la intrarea în țară un autocar ce aparține unei […]

Articolul Captură impresionantă la vama Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/captura-impresionanta-la-vama-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 11 august 2023 21:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.