Dunărea Giurgiu va debuta în Liga a III-a,pe teren propiu cu Aro Muscelul Câmpulung Muscel

Dunărea Giurgiu va debuta în Liga a III-a,pe teren propiu cu Aro Muscelul Câmpulung Muscel

Federația Română de Fotbal a stabilit vineri, 11 august 2023, de la ora 13:00, prin tragerea la sorți care a avut  loc la Casa Fotbalului, programul celor zece serii ale noului sezon al campionatului Liga 3, ediția 2023-2024.
Dunărea Giurgiu va fi gazdă în prima etapa din Liga a III-a,seria 4, iar oaspeţii giurgiuvenilor sunt cei de la Aro Muscelul Câmpulung Muscel din judeţul Argeş.Liga a 3-a, va debuta în data de 25 august 2023, în ultimul weekend al lunii august.Echipa de fotbal Dunărea Giurgiu va juca în seria a IV-a, din Liga a III-a.Ultimul dată cînd echipa giurgiuveană a jucat în Divizia C,a fost în urmă cu 18 ani,mai precis în ediția 2004-2005,cînd a promovat în Liga 2,pe atunci Divizia B.Imediat după terminarea tragerii la sorți,prof.Mirel Eugen Marin, a comentat seria din care face parte Dunăre Giurgiu și șansele de a termina la finele campionatului pe un loc din prima jumătate a clasamentului.
Directorul și managerul giurgiuvenilor prof.Mirel Eugen Marin, consideră că seria din  care face parte Dunărea este una echilibrată, iar echipa antrenată de  Andrei Nemțescu are șanse mari de a realiza obiectivul propus,clasarea în prima parte a clasamentului.
Programul primei etape Seria 4:
CS Dinamo București – Tricolorul Breaza
FC Pucioasa – Flacăra Moreni
CS Blejoi – CS Păulești
CSO Plopeni – SC Popești Leordeni
Dunărea Giurgiu – Aro Muscelul Câmpulung Muscel
⚽ Dunărea Giurgiu,CSO Tricolorul Breaza și Aro Muscelul Câmpulung Muscel,
sunt nou-promovate.

Articolul Dunărea Giurgiu va debuta în Liga a III-a,pe teren propiu cu Aro Muscelul Câmpulung Muscel apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Federația Română de Fotbal a stabilit vineri, 11 august 2023, de la ora 13:00, prin tragerea la sorți care a avut  loc la Casa Fotbalului, programul celor zece serii ale noului sezon al campionatului Liga 3, ediția 2023-2024. Dunărea Giurgiu va fi gazdă în prima etapa din Liga a III-a,seria 4, iar oaspeţii giurgiuvenilor sunt […]

Articolul Dunărea Giurgiu va debuta în Liga a III-a,pe teren propiu cu Aro Muscelul Câmpulung Muscel apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/dunarea-giurgiu-va-debuta-in-liga-a-iii-ape-teren-propiu-cu-aro-muscelul-campulung-muscel/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 11 august 2023 21:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.