Cătălin DRULĂ – Președinte USR: „Tunul lui Paul Stănescu.”

Cătălin DRULĂ – Președinte USR: „Tunul lui Paul Stănescu.”

”Să vedem diferența dintre coaliția PSD-PNL și alianța Dreapta Unită (USR – PMP- Forța Dreptei).

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, cel mai puternic baron din acel partid, a pregătit un tun de 5 milioane de euro. Cu o lege promovată de actualul ministru al Agriculturii, Florin Barbu, a reușit să transforme apa și stuful din Delta Dunării în pășune. Imediat după adoptare, firmele deținute de fiul baronului au cerut 5 milioane de euro subvenție de la APIA. O schemă mafiotă, anchetată azi de Parchetul European.

USR a depus o lege care anulează șmecheria făcută pentru Paul Stănescu și întoarce stuful din Deltă la categoria stuf, nu pășune. Astăzi am obținut și o primă victorie: legea a primit raport de admitere de la Comisia de Agricultură din Senat, cu voturile USR și Forța Dreptei.

PNL s-a abținut, în timp ce senatorii PSD, de frică, nu au participat la vot. Unul dintre oamenii din Comisie era chiar baronul Paul Stănescu. A ieșit înainte de vot, când a fost remarcat de colegii mei și i s-a cerut să spună cum votează.

Cer PNL și PSD să voteze imediat legea în Senat și în Camera Deputaților.

Avem multe de reconstruit după această coaliție. Sunt mulți baroni care trebuie deconectați de la banul public. Au fost prea multe legi date cu dedicație în ultimii doi ani și prea mult s-a furat. Însă vom repara după ei.

Noi vrem să construim și să modernizăm România, ei se gândesc doar cum să fure și să își dea privilegii.„

Articolul Cătălin DRULĂ – Președinte USR: „Tunul lui Paul Stănescu.” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

”Să vedem diferența dintre coaliția PSD-PNL și alianța Dreapta Unită (USR – PMP- Forța Dreptei). Paul Stănescu, secretarul general al PSD, cel mai puternic baron din acel partid, a pregătit un tun de 5 milioane de euro. Cu o lege promovată de actualul ministru al Agriculturii, Florin Barbu, a reușit să transforme apa și stuful […]

Articolul Cătălin DRULĂ – Președinte USR: „Tunul lui Paul Stănescu.” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/catalin-drula-presedinte-usr-tunul-lui-paul-stanescu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 23 ianuarie 2024 13:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.