Un giurgiuvean a spart sediul unei societăți pentru a fura două telefoane…!

Un giurgiuvean a spart sediul unei societăți pentru a fura două telefoane…!

La data de 15 ianuarie, 2024, ora 01:11, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, ușa de acces a societății la care acesta lucrează a fost spartă, de către o persoană necunoscută.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că în noaptea de 14 spre 15 ianuarie, o persoană necunoscută ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale, cu sediul în municipiul Giurgiu, prin forțarea ușilor de acces, de unde ar fi sustras 2 telefoane mobile.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 22 ianuarie, pe baza probatoriului administrat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Giurgiu.

 Individul  a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

 

Sursa: IPJ Giurgiu

Articolul Un giurgiuvean a spart sediul unei societăți pentru a fura două telefoane…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

La data de 15 ianuarie, 2024, ora 01:11, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, ușa de acces a societății la care acesta lucrează a fost spartă, de către o persoană necunoscută. În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele […]

Articolul Un giurgiuvean a spart sediul unei societăți pentru a fura două telefoane…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-giurgiuvean-a-spart-sediul-unei-societati-pentru-a-fura-doua-telefoane/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 23 ianuarie 2024 13:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.