CJ Giurgiu. Comunicat de presă

CJ Giurgiu. Comunicat de presă

În contextul condițiilor meteorologice nefavorabile, cu precipitații abundente și temperaturi scăzute înregistrate în ultima perioadă, Consiliul Județean Giurgiu aduce la cunoștința șoferilor importanța circulației prudente și responsabile pe toate drumurile din județ.

Din cauza fenomenului de polei, pe anumite porțiuni de drum, există riscul apariției suprafețelor alunecoase, ceea ce poate contribui la producerea unor situații neplăcute în trafic. Pentru a preveni astfel de incidente și pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic, recomandăm șoferilor să adopte următoarele măsuri:

Adaptarea vitezei: Circulați cu o viteză redusă, astfel încât să aveți control asupra vehiculului în orice moment.

Păstrarea distanței: Mențineți o distanță corespunzătoare față de vehiculul din față pentru a avea timpul necesar pentru a reacționa în cazul unor situații neprevăzute.

Folosirea corectă a luminilor: Asigurați-vă că farurile și stopurile vehiculului sunt funcționale și utilizați luminile de întâlnire sau cele de ceață, în funcție de necesități.

Informare constantă: Urmați informațiile meteorologice și anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu evoluția condițiilor meteorologice.

Direcția Județeană de Transport colaborează cu autoritățile competente pentru a monitoriza și interveni în mod prompt în situații de urgență. Suntem conștienți de importanța siguranței pe drumurile publice și vă îndemnăm să cooperați pentru a menține un mediu sigur de circulație.

Vă rugăm să vă informați constant cu privire la starea drumurilor și să acordați atenție semnalelor de avertizare. Siguranța dumneavoastră și a celor din jurul dumneavoastră este prioritatea noastră.

Mulțumim pentru înțelegere!

În contextul condițiilor meteorologice nefavorabile, cu precipitații abundente și temperaturi scăzute înregistrate în ultima perioadă, Consiliul Județean Giurgiu aduce la cunoștința șoferilor importanța circulației prudente și responsabile pe toate drumurile din județ. Din cauza fenomenului de polei, pe anumite porțiuni de drum, există riscul apariției suprafețelor alunecoase, ceea ce poate contribui la producerea unor situații […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/cj-giurgiu-comunicat-de-presa-4/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 4 februarie 2024 20:05

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.