Doi locuitori ai comunei Săbăreni, reținuți de poliție după ce au furat din locuința unui consătean!

Doi locuitori ai comunei Săbăreni, reținuți de poliție după ce au furat din locuința unui consătean!

La data de 23 ianuarie, ora 9.30, polițiștii Secției nr. 3, Poliție Rurală – Bolintin Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 de către un bărbat din comuna Săbăreni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință mai multe bunuri.

În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 22 spre 23 ianuarie, persoane necunoscute ar fi pătruns, fără drept, în locuința apelantului, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și suma de 150 de euro.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Urmare a  cercetărilor polițiștii secției au identificat persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii. Ei sunt  doi bărbați, de 39, respectiv de 43 de ani, ambii din comuna Săbăreni, județul Giurgiu.

Bunurile sustrase de cei doi din casa păgubitului, consătean de-al lor,  au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

La data de 25 ianuarie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore.

 Sâmbătă, 26 ianuarie, unitatea de parchet competentă a dispus față de aceștia, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Sursa: IPJ Giurgiu

Articolul Doi locuitori ai comunei Săbăreni, reținuți de poliție după ce au furat din locuința unui consătean! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

La data de 23 ianuarie, ora 9.30, polițiștii Secției nr. 3, Poliție Rurală – Bolintin Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 de către un bărbat din comuna Săbăreni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință mai multe bunuri. În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă […]

Articolul Doi locuitori ai comunei Săbăreni, reținuți de poliție după ce au furat din locuința unui consătean! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/doi-locuitori-ai-comunei-sabareni-retinuti-de-politie-dupa-ce-au-furat-din-locuinta-unui-consatean/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 ianuarie 2024 01:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.