Dosar penal pentru contrabandă cu țigări

Dosar penal pentru contrabandă cu țigări

Nu e săptămână fără ca polițiștii de frontieră să nu prindă un transport ilegal de țigarete. Tentația rămne totuși, în continuare, la fel de mare precum riscul . În urmă cu doua zile , un tânăr bulgar a aflat pe pielea sa cum e să pierzi când te joci de-a ”hoții și vardiștii” cu oamenii legii . A rămas fără prețioasa marfă și s-a ales și cu un  dosar penal.  

În data de 05.02.2024, în jurul orelor 20:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, un cetățean bulgar în vârstă de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism care circula pe ruta Bulgaria – România.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse sub bancheta din spate, cantitatea de 18.720 de țigarete (936 pachete de țigări) de diferite mărci, având aplicat timbru fiscal bulgăresc.

Cantitatea de ţigarete, estimată la o valoare de peste 25.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, față de șofer fost întocmit dosar penalurmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Nu e săptămână fără ca polițiștii de frontieră să nu prindă un transport ilegal de țigarete. Tentația rămne totuși, în continuare, la fel de mare precum riscul . În urmă…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/dosar-penal-pentru-contrabanda-cu-tigari/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 7 februarie 2024 22:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.