Două persoane rănite în urma unui accident petrecut azi-noapte la Bolintin Deal

Două persoane rănite în urma unui accident petrecut azi-noapte la Bolintin Deal

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, azi-noapte, în localitatea Bolintin Deal.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, găsit răsturnat pe plafon.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, două ambulanțe SMURD și SAJ.

Pasagerul din autoturism, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit încarcerat, dar conștient. Pompierii au folosit accesoriile specifice pentru a fi extras în siguranță.

Atât acesta, cât și conducătoarea auto, în vârstă de 21 de ani, au fost preluați de echipajele medicale și transportați la un spital din capitală.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, azi-noapte, în localitatea Bolintin Deal. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, găsit răsturnat pe plafon. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, două ambulanțe SMURD și SAJ. Pasagerul din autoturism, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit încarcerat, dar conștient. Pompierii au folosit accesoriile specifice pentru a fi extras în siguranță. Atât acesta, cât și conducătoarea auto, în vârstă de 21 de ani, […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/doua-persoane-ranite-in-urma-unui-accident-petrecut-azi-noapte-la-bolintin-deal/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 13 martie 2024 11:15

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.