Europarlamntarul Dan MOTREANU:”Echipa PNL Giurgiu a donat 800 de ghiozdane cu rechizite, școlilor din județ…!”

Europarlamntarul Dan MOTREANU:”Echipa PNL Giurgiu a donat 800 de ghiozdane cu rechizite, școlilor din județ…!”

Am donat 800 de ghiozdane dotate cu rechizite pentru elevii din județul Giurgiu.

 

M-am alăturat campaniei Consiliului Județean Giurgiu prin care elevii din județ au primit alte 1.000 de ghiozdane dotate cu rechizite. Campania CJ Giurgiu se desfășoară pentru al treilea an consecutiv – precizează europarlamentarul Dan MOTREANU, președintele PNL Giurgiu, într-o postare on line.

Ghizodanele și rechizitele pe care le-am donat au fost preluate de primarii din localitățile pe care le-am vizitat și vor fi distribuite elevilor, înainte de începerea anului școlar.
Echipa PNL Giurgiu consideră că toți copiii și tinerii trebuie să aibă acces la educație, pentru a avea o șansă în plus la o viață mai bună. De aceea, acordăm atenție asigurării condițiilor pentru un învățământ de calitate la noi în județ.
Am obținut finanțare europeană pentru construirea campusului dual liceal și universitar din Giurgiu. De asemenea, am obținut fonduri europene pentru dotarea cu calculatoare, laptopuri, mobilier și materiale didactice a 52 de unități de învățământ din județ.

Le urez tuturor elevilor din județul Giurgiu succes la învățătură și un an nou şcolar cât mai bun!”

(Președintele PNL Giurgiu – Dan Motreanu)

Articolul Europarlamntarul Dan MOTREANU:”Echipa PNL Giurgiu a donat 800 de ghiozdane cu rechizite, școlilor din județ…!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

”Am donat 800 de ghiozdane dotate cu rechizite pentru elevii din județul Giurgiu.   M-am alăturat campaniei Consiliului Județean Giurgiu prin care elevii din județ au primit alte 1.000 de ghiozdane dotate cu rechizite. Campania CJ Giurgiu se desfășoară pentru al treilea an consecutiv – precizează europarlamentarul Dan MOTREANU, președintele PNL Giurgiu, într-o postare on […]

Articolul Europarlamntarul Dan MOTREANU:”Echipa PNL Giurgiu a donat 800 de ghiozdane cu rechizite, școlilor din județ…!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/europarlamntarul-dan-motreanuechipa-pnl-giurgiu-a-donat-800-de-ghiozdane-cu-rechizite-scolilor-din-judet/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 10 septembrie 2023 15:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.