Mesajul inspectorului general al IȘJ Giurgiu, prof. Ion GHIMPEȚEANU, la deschiderea noului an școlar, 2023-2024

Mesajul inspectorului general al IȘJ Giurgiu, prof. Ion GHIMPEȚEANU, la deschiderea noului an școlar, 2023-2024

”Dragi elevi și părinți, stimați profesori, colegi, și reprezentanți ai comunității locale,

La fel ca în fiecare an, în luna septembrie, deschidem larg porțile Școlii. Astăzi este ziua reîntâlnirii după o meritată vacanță: Bine ați venit!

Emoția începutului, bucuria revederii este pe chipul fiecăruia. Este emoția primei zile de școală pentru bobocii din clasa pregătitoare. Este emoția schimbării pentru foștii elevi ai clasei a IV-a și a VIII-a, care intră într-o nouă etapă.

Este emoția unui an școlar plin de provocări pentru elevii claselor terminale, ce vor susține Evaluarea Națională sau examenul de Bacalaureat. Tuturor vă urez mult succes!

Deschiderea unui nou an școlar, pe lângă faptul că este un moment de sărbătoare și de bucurie a revederii, reprezintă o nouă șansă de a dovedi că suntem încrezători în noi, în eforturile noastre, că putem mai mult, că suntem capabili de rezultate bune, de performanță.

Școala este a noastră, a întregii comunități. Sprijinul părinților, implicarea autorităților locale, susținerea din partea societății civile constituie repere de echilibru și de succes pentru toți elevii.

Numai prin contribuția tuturor, școala va deveni un spațiu de siguranță, de cunoaștere și dezvoltare, fundamental pentru educarea și formarea copiilor și a tinerilor noștri, un spațiu în care educația să își păstreze coerența și să promoveze, înainte de orice, calitatea.

Doresc să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și au înțeles rolul indispensabil al educației.

Împreună: părinți, dascăli, elevi, comunitate putem consolida traseul educației, ce va defini formarea societății noastre de mâine.

Îmi exprim încrederea în dăruirea și competența cadrelor didactice, în puterea dumnealor de a modela personalități, de a oferi modele de viață și de profesie.

Dragi copii, vă doresc multă sănătate și succes, un an plin de reușite! Să vă respectați și să vă iubiți profesorii și părinții, să învățați cu drag!

Stimați colegi, aveți tot respectul și susținerea mea, vă doresc sănătate, putere de muncă și satisfacții profesionale. Un an școlar plin de succese și împliniri!”

Inspector Școlar General, Prof. Ghimpețeanu Ion

Articolul Mesajul inspectorului general al IȘJ Giurgiu, prof. Ion GHIMPEȚEANU, la deschiderea noului an școlar, 2023-2024 apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

”Dragi elevi și părinți, stimați profesori, colegi, și reprezentanți ai comunității locale, La fel ca în fiecare an, în luna septembrie, deschidem larg porțile Școlii. Astăzi este ziua reîntâlnirii după o meritată vacanță: Bine ați venit! Emoția începutului, bucuria revederii este pe chipul fiecăruia. Este emoția primei zile de școală pentru bobocii din clasa pregătitoare. Este emoția […]

Articolul Mesajul inspectorului general al IȘJ Giurgiu, prof. Ion GHIMPEȚEANU, la deschiderea noului an școlar, 2023-2024 apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/mesajul-inspectorului-general-al-isj-giurgiu-prof-ion-ghimpeteanu-la-deschiderea-noului-an-scolar-2023-2024/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 10 septembrie 2023 15:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.