FOTBAL Liga a III-a / Egal în meciul amical dintre „Dunărea Giurgiu” și „CS Popești Leordeni” 2-2 (0-1)

FOTBAL Liga a III-a / Egal în meciul amical dintre „Dunărea Giurgiu” și „CS Popești Leordeni” 2-2 (0-1)

 „Dunărea Giurgiu” a susținut  sâmbătă, 3 februarie, cel de-al treilea meci amical împotriva colegei de serie, „CS Popești Leordeni”, echipă care a încheiat pe locul trei prima parte a campionatul Ligii a III-a, seria a 4-a.

Meciul, disputat pe stadionul Dunărea-Port, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce la pauză oaspeții au condus  cu 1-0.

Pentru Dunărea au marcat: min.72 – M. Mihai, min.81 – Șerbănescu, iar pentru oaspeți P. Anghel – min. 43 și Vlada – min. 85.

„A fost un test foarte bun pentru ambele echipe…Aveam nevoie de acest meci. Ușor, ușor o să ne dăm drumul la joc și o să arătăm bine în prima etapă. Să avem constanță în campionat este principalul nostru obiectiv. Sper să începem cu două victorii pentru că avem două meciuri frumoase cu Blejoi și Plopeni…”, a declarat după meci, prof. Mirel Marin, director și manager „Dunărea Giurgiu”. 

Dunărea Giurgiu urmează să mai susţină un meci amical,sâmbătă, 10 februarie, în deplasare, cu ”FCSB U 19”, după care marți,13 februarie, „fuge” în cantonament la Poiana Brașov.

Revenirea în localitate este programată pe data de 20 februarie. Odată cu revenirea din cantonament, giurgiuvenii vor susţine un meci amical,  în data de, 23 februarie, la Giurgiu cu „Cetatea Turnu Măgurele” (Liga a III-a).

DUNĂREA (R1): Stanciu – D. Anghel, Mitran, Pascu – Blaga, Lixandru, Constantinescu, Sima, Rubică – Florescu, Coșeru.
DUNĂREA (R2): Urucu – Arpentin, Mitrea (Costache), Bălăceanu – Mănăilă, Mizdrescu (M. Mihai), Pasăre, Văduva, Stroe – Șerbănescu, Bălțat.
Antrenor: Andrei NEMȚESCU.
Până la reluarea Ligii a III-a, „municipalii” au în program următoarele partide de verificare:

• 20 ianuarie (11:00): Spartac București ( Liga 2) – Dunărea Giurgiu      0-1;

• 27 ianuarie (12:00): Dunărea Giuurgiu –  Știința București(Liga IV)       6-0;

• 3 februarie (12:00): Dunărea Giurgiu – CS Popești- Leordeni (Liga III) 2-2;

• 10 februarie (12:00): FCSB U19 – Dunărea Giurgiu;

• 24 februarie (13:00): Dunărea Giurgiu –  Cetatea Turnu Măgurele (Liga III).

(Costel Spînu)

Costel Nicolae-foto

 

 

 

Articolul FOTBAL Liga a III-a / Egal în meciul amical dintre „Dunărea Giurgiu” și „CS Popești Leordeni” 2-2 (0-1) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 „Dunărea Giurgiu” a susținut  sâmbătă, 3 februarie, cel de-al treilea meci amical împotriva colegei de serie, „CS Popești Leordeni”, echipă care a încheiat pe locul trei prima parte a campionatul Ligii a III-a, seria a 4-a. Meciul, disputat pe stadionul Dunărea-Port, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce la pauză oaspeții au condus  cu […]

Articolul FOTBAL Liga a III-a / Egal în meciul amical dintre „Dunărea Giurgiu” și „CS Popești Leordeni” 2-2 (0-1) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-liga-a-iii-a-egal-in-meciul-amical-dintre-dunarea-giurgiu-si-cs-popesti-leordeni-2-2-0-1/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 4 februarie 2024 12:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.