IMPORTANT!!! Instruiți-vă copiii să nu accepte așa ceva!!!

IMPORTANT!!! Instruiți-vă copiii să nu accepte așa ceva!!!

Imaginația traficanților de droguri nu are limite. Este revoltător la ce s-am ajuns pentru a atrage cât mai mulți copii în ghearele dependenței și chiar morții.

Stupefiante sub formă de bomboane viu colorate au ajuns pe piața din România, conținutul acestora fiind extrem de periculos, cu risc mare de supradoză.

Potrivit expertului antidrog, Cătălin Țone, astfel de ”bomboane” în formă de gărgăriță, mărci de mașini și ceasuri, care conțin un drog de mare risc, au fost depistate la dealeri din Tulcea, care le vindeau periodic consumatorilor și ademeneau minorii.

Chiar dacă nu s-au descoperit la Giurgiu, nu înseamnă că nu există. Vorbiți cu copiii, instruiți-i și învățați-i să evite aceste comprimate mortale!!!!

Imaginația traficanților de droguri nu are limite. Este revoltător la ce s-am ajuns pentru a atrage cât mai mulți copii în ghearele dependenței și chiar morții. Stupefiante sub formă de…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/important-instruiti-va-copiii-sa-nu-accepte-asa-ceva/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 20 martie 2024 15:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.