„Împreună, putem deveni salvatori” – o nouă campanie a pompierilor

„Împreună, putem deveni salvatori” – o nouă campanie a pompierilor

Acțiunile de donare de sânge au fost reluate, astăzi, când pompierii au organizat campania “Împreună, putem deveni salvatori”.

Tragedia din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița, i-a determinat să lanseze un apel către persoanele care nu au probleme de sănătate și îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a merge să doneze sânge în zilele următoare, atât pentru pompierii răniți, cât și pentru oamenii care se află pe patul de spital în așteptarea unor transfuzii.

15 pompieri au donat sânge în această dimineață, alături de alți giurgiuveni care au dorit să se alăture acestei campanii, iar acțiunea va continua și mâine.

Ținând cont de faptul că în fiecare zi sunt persoane care au nevoie de sânge pentru intervenții chirurgicale, pompierii au dorit ca prin gestul lor umanitar să determine și alți giurgiuveni să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om.

Anul acesta, pompierii giurgiuveni au mai participat la acțiuni de donare de sânge în luna iunie, însă sunt și salvatori care fac acest gest în mod regulat și trebuie să respecte intervalul minim între donări.

Precizăm faptul că la Centrul de Transfuzie Sanguină din incinta Policlinicii Giurgiu (șoseaua Alexandriei nr.7-9,) se poate dona sânge de luni până vineri, între orele 07:30-13:00.

Acțiunile de donare de sânge au fost reluate, astăzi, când pompierii au organizat campania “Împreună, putem deveni salvatori”. Tragedia din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița, i-a determinat să lanseze un apel către persoanele care nu au probleme de sănătate și îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a merge să doneze sânge în zilele următoare, atât pentru pompierii […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/impreuna-putem-deveni-salvatori-o-noua-campanie-a-pompierilor/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 28 august 2023 20:08

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.