Jandarmeria Giurgiu: Peste 7.500 de misiuni, în 2023

Jandarmeria Giurgiu: Peste 7.500 de misiuni, în 2023

Jandarmeria Giurgiu și-a prezentat bilanțul acțiunilor și misiunilor pe anul 2023.

Astfel, aflăm, că anul trecut jandarmii giurgiuveni au au executat peste 7500 de misiuni specifice, atât independent cât şi în cooperare cu alte instituţii. 

Pe timpul misiunilor au fost constatate 221 de infracțiuni şi au fost aplicate 1744 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 750.400 lei.
Au fost puse în executare 274 de mandate de aducere, emise de instanţele de judecată şi organele judiciare, iar prin sistemul național de urgență „112” sau telefonic, la dispeceratul inspectoratului, jandarmii giurgiuveni au intervenit în peste 938 de cazuri.
Tot anul trecut, au fost desfăşurate 212 acţiuni preventiv-educative care au avut ca scop respectarea ordinii și siguranței publice, a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, precum și informarea populației, în special a tinerilor, cu privire la consecințele manifestărilor violente sau a traficului și consumului de substanțe interzise.
Pentru că Jandarmeria Giurgiu efectuează și misiuni de pază și protecție, în 2023 s-a asigurat paza unui număr de 17 obiective, precum și paza, supravegherea şi intervenţia a 66 de kilometri de conducte magistrale de transport produse petroliere, echipamentele și instalațiile aferente acestora. De asemenea, a fost asigurată paza pentru un număr de 243 de transporturi, din care 94 de transporturi de bunuri și valori în beneficiul Trezoreriei Giurgiu și 149 de transporturi de produse cu caracter special.

Jandarmeria Giurgiu și-a prezentat bilanțul acțiunilor și misiunilor pe anul 2023. Astfel, aflăm, că anul trecut jandarmii giurgiuveni au au executat peste 7500 de misiuni specifice, atât independent cât şi…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/jandarmeria-giurgiu-peste-7-500-de-misiuni-in-2023/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 1 februarie 2024 19:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.