Liliana Ciobanu, candidat PUSL pentru functia de primar al municipiului Giurgiu: Eu nu candidez pentru mine, candidez pentru giurgiuveni!

Liliana Ciobanu, candidat PUSL pentru functia de primar al municipiului Giurgiu: Eu nu candidez pentru mine, candidez pentru giurgiuveni!

IMG_5584Liliana Ciobanu, preşedintele Organizaţiei judeţene PUSL Giurgiu şi candidat pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, alături de Constantin Buduru, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean,Costica Buduru şi candidaţii PUSL pentru primăriile Comana, Hotarele, Joiţa şi Ulmicandidat PUSL Hotarele au susţinut vineri, 10 mai, o conferinţă de presă care a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale şi parlamentare din data de 9 iunie.
” Consider că, într-un timp foarte scurt, am reuşit sa construim organizaţii foarte puternice în mai multe comune din judeţ şi să avem liste complete de candidaţi. Avem mulţi candidaţi tineri, partidul nostru susţine tinerii de valoare, cu o viziune nouă despre administraţia locală. Le urez tuturor succes! „, a declarat Liliana Ciobanu, candidatul PUSL pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu.
Cu o experienţă vastă în sectorul de afaceri private, Liliana Ciobanu a făcut şi o scurtă analiză a mediului economic din România:

” În acest moment, privatul este intimidat de către stat, un stat care nu produce nimic, trăieşte doar din ceea ce produce mediul privat. Guvernanţii vin şi spun: mărim salariul minim, de unde susţin aceste majorări? Din taxe şi impozite noi impuse mediului privat. PUSL susţine mediul de afaceri privat şi un sistem bine gândit de facilităţi fiscale şi reducerea taxelor şi impozitelor. Eu nu candidez pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu pentru mine, candidez pentru giurgiuveni.”, a mai precizat lidetul PUSL Giurgiu.
Articol :
-Comandat de Partidul Umanist Social Liberal ( PUSL) Giurgiu
– Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 21240015

Liliana Ciobanu, preşedintele Organizaţiei judeţene PUSL Giurgiu şi candidat pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, alături de Constantin Buduru, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean, şi candidaţii PUSL pentru primăriile Comana, Hotarele, Joiţa şi Ulmi au susţinut vineri, 10 mai, o conferinţă de presă care a dat startul campaniei electorale pentru alegerile […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/liliana-ciobanu-candidat-pusl-pentru-functia-de-primar-al-municipiului-giurgiu-eu-nu-candidez-pentru-mine-candidez-pentru-giurgiuveni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 12 mai 2024 21:09

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.