Lt.col. Vîlceanu Dumitru este noul inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență – Vlașca

Lt.col. Vîlceanu Dumitru este noul inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență – Vlașca

Ceremonia de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu și a Drapelului de Luptă a avut loc, luni, 22 ianuarie, 2024, la sediul unității.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general Dan-Paul Iamandi și a conducerii instituțiilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne.
Lt.col. Vîlceanu Dumitru a fost desemnat să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef, primind comanda și Drapelul de Luptă, simbol al onoarei, vitejiei şi gloriei militare.
La final de carieră, col. (r.) Covaci Radu a adresat mulțumiri întregului personal și partenerilor instituționali pentru sprijinul acordat în ultimii cinci ani, în care acesta a fost inspector șef.
“Au trecut mai bine de cinci ani de la preluarea comenzii, poate cei mai grei ani din istoria acestei unități, având în vedere faptul că, pe lângă intervențiile cotidiene am avut de gestionat două evenimente deosebite: pandemia și efectele conflictului din Ucraina.
Fără sprijinul întregului personal și al partenerilor instituționali nu am fi reușit să depășim aceste provocări.
Această Armă mi-a oferit aproape tot: un statut în societate, satisfacții profesionale, colegi și prieteni. Îi urez succes noului comandant și îi transmit două sfaturi: să păstreze impecabilă imaginea instituției și să acorde respectul cuvenit subordonaților. Vă mulțumesc, tuturor!”
În continuarea ceremoniei, lt.col. Vîlceanu Dumitru a precizat că își asumă cu onoare și responsabilitate, rolul de desemnat inspector șef al ISU Giurgiu.
Investiția în tot ceea ce însemnă resursa umană, în pregătirea și specializarea continuă a personalului este importantă pentru menținerea standardelor înalte de performanță și siguranță. Un alt aspect important este marcat de modernizarea și dotarea cu tehnică de intervenție, de ultimă generație. Am reușit să avem, în acest moment, echipamente care să ne ajute să facem față provocărilor din ce în ce mai complexe și imprevizibile.
În încheiere, vă asigur că voi conduce această instituție cu seriozitate, punând accent pe eficiență, transparență și responsabilitate.
Cu sprijinul echipei mele, format din întregul personal al unității și cu cel a partenerilor instituționali, voi continua proiectele începute și voi avea și alte inițiative pentru a asigura un grad crescut de siguranță cetățenilor din județ.”

La finalul ceremoniei, inspectorul general i-a înmânat col. (r.) Covaci Radu „Diplomă de Excelență în semn de apreciere și recunoștință pentru întreaga activitate depusă în slujba binelui, rezultate remarcabile obținute, profesionalismul dovedit și insuflat salvatorilor giurgiuveni” și Placheta Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Sursa: ISU Giurgiu

Articolul Lt.col. Vîlceanu Dumitru este noul inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență – Vlașca apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Ceremonia de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu și a Drapelului de Luptă a avut loc, luni, 22 ianuarie, 2024, la sediul unității. Evenimentul s-a desfășurat în prezența inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general Dan-Paul Iamandi și a conducerii instituțiilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne. […]

Articolul Lt.col. Vîlceanu Dumitru este noul inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență – Vlașca apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/lt-col-vilceanu-dumitru-este-noul-inspector-sef-al-inspectoratului-pentru-situatii-de-urgenta-vlasca/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 23 ianuarie 2024 04:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.