Mitocanii orașului și-au extins arealul, invadând cu gunoaie zonele centrale ale orașului!

Mitocanii orașului și-au extins arealul, invadând cu gunoaie zonele centrale ale orașului!

 Nu va trece mult timp și probabil lucrurile  cu care ne vom lăuda cel mai mult vor fi locurile inedite în care mitocanii orașului își aruncă  gunoaiele.

Dacă până mai ieri eram vestiți prin sintagma „...de se aud câinii în Giurgiu”, curând se va vorbi despre „mizeria ce vă va acoperi ca la…Giurgiu!”

Campania începută de cotidianul nostru, împreună cu operatorul local de salubritate United Waste Solutions SRL (fost ROSAL), cu doi ani în urmă, privind salubrizarea orașului de indivizii nocivi pentru ceea ce înseamnă civilizație, educație, comunitate, pare încă departe de avea rezultatele scontate de noi, la început.

Mai nou gunoaiele sunt  lăsate de izbeliște și în zonele centrale ale municipiului. Asta pentru că o parte dintre cetățenii municipiului, animați probabil de curățenia de primăvară, dorind să scape de vechituri aruncă tot ce le este inutil în propriul domiciliu, evident că pe domeniul public.

Adică acești cetățeni,  verișori buni cu nesimțirea, își curăță casa, murdărind orașul!
Site-ul Primăriei Giurgiu a grupat recent câteva imagini elocvente din care se poate  trage concluzia că unii încă trăiesc în copaci sau prin bordeie.

Pată mai jos cum cineva a găsit de cuviință să-și abandoneze varza din butoi pe marginea  șoselei (foto 1)…Că poate poftește cineva, și pune botul!

FOTO 1 

Ăștia ori sunt bolnavi de Parkinson, ori sunt tâmpiți de-a dreptul (foto 2) de nu au nimerit  coșul de gunoi,  deșeurile fiind aruncate lângă el., de jur împrejur…

Foto 2

Precizăm că  pubela pentru gunoi se afla numai la câțiva metri distanță de locul unde sunt aruncate resturile ce se văd în imagine (foto 3)…

Foto 3 

Precizăm că imaginile  sunt  surprinse nu de la periferia orașului, unde de obicei se pot regăsi frecvent astfel de grozăvii, ci chiar din  zonele centrale ale municipiului, respectiv zona „Romarta”, str. „Miron Nicolescu”, blocurile ANL adiacent hotel „Steaua Dunării”, bd-ul „Decebal”  – șoseaua București…

Totodată solicităm cetățenilor ce doresc să trăiască într-un oraș curat , pe care unii, după cum ați observat în imaginile de mai sus, vor să îl transforme într-o mare „Glina”, să semnaleze aceste aspecte, de fiecare dată când se întâlnesc cu ele, anunțând organele de poliție sau redacția cotidianului nostru, căci numai împreună vom reuși să îi dezobișnuim de obiceiurile lor primitive, prin care ne otrăvesc orașul!
(Citizen) 

Articolul Mitocanii orașului și-au extins arealul, invadând cu gunoaie zonele centrale ale orașului! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 Nu va trece mult timp și probabil lucrurile  cu care ne vom lăuda cel mai mult vor fi locurile inedite în care mitocanii orașului își aruncă  gunoaiele. Dacă până mai ieri eram vestiți prin sintagma „…de se aud câinii în Giurgiu”, curând se va vorbi despre „mizeria ce vă va acoperi ca la…Giurgiu!” Campania începută […]

Articolul Mitocanii orașului și-au extins arealul, invadând cu gunoaie zonele centrale ale orașului! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/mitocanii-orasului-si-au-extins-arealul-invadand-cu-gunoaie-zonele-centrale-ale-orasului/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 14 martie 2024 17:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.