NOI CONTROALE, NOI CONFISCĂRI ÎN VAMA GIURGIU

NOI CONTROALE, NOI CONFISCĂRI ÎN VAMA GIURGIU

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu au descoperit, în urma controalelor efectuate asupra mai multor mijloace de transport, bunuri în valoare de peste 1.800.000 lei, care purtau însemnele unor firme consacrate şi prezentau suspiciuni de contrafacere.

În perioada 01-07.08.2023, cu ocazia controalelor specifice pe sensul de intrare, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, împreună cu lucrători din cadrul DRV București, au oprit mai multe mijloace de transport.

Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit disimulate printre bagajele aflate în cala a cinci autocare, în potbagajul unui autoturism și în interiorul semiremorcii unui autocamion, aproximativ 9.000 de bunuri constând în articole vestimentare, articole de parfumerie și încălțăminte, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, colegii noştri au stabilit că bunurile descoperite aparțin unor cetățeni turci, români și ucraineni cu vârste cuprinse între 23 și 60 ani. Persoanele în cauză nu deţineau documente de provenienţă pentru produsele menţionate anterior.

Bunurile, estimate la o valoare de peste 1.800.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

IPTF GIURGIU

 

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu au descoperit, în urma controalelor efectuate asupra mai multor mijloace de transport, bunuri în valoare de peste 1.800.000 lei, care purtau însemnele unor firme consacrate şi prezentau suspiciuni de contrafacere. În perioada 01-07.08.2023, cu ocazia controalelor specifice pe sensul de intrare, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/08/07/noi-controale-noi-confiscari-in-vama-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 7 august 2023 16:02

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.