Skip to content

Meci amical, marți, 8 august: ”Victoria Adunații Copăceni” – ”Dunărea Giurgiu”

Meci amical, marți, 8 august: ”Victoria Adunații Copăceni” – ”Dunărea Giurgiu”

Programat inițial miercuri, 9 august, meciul amical dintre ”Victoria Adunații Copăceni ”  (Liga IV-a ) și ”Dunărea Giurgiu”  (Liga III-a), se va juca cu o zi mai devreme, adică marți, 8 august, de la ora 19.00, pe stadionul din Adunații Copăceni.

Motivul acestei schimbări este sărbătorirea mercuri, a zilei de naștere a primarului Cezar Daniel Rusu. Prilej de a-i ura, la rândul nostru, un sincer  „La mulți ani!” și numai împliniri, atât pe plan personal cât și în plan profesional!

În meciul de la Adunații Copăceni vor putea fi văzuţi la lucru jucătorii echipei Dunărea, care vor evolua  în noul sezon de Liga a III-a .

Acesta este meciul cu numãrul șase din cadrul meciurilor de pregătire din această vară, susținute  de ”Dunărea Giurgiu”.

”Victoria Adunații Copăceni” a anunţat că meciul de pregătire cu echipa din Liga a III-a, ”Dunărea Giurgiu”,  se va disputa pe Stadionul din Adunații Copăceni, marți, 8 august, de la 19.00, probabil pentru a evita temperatura crescută din timpul zilei.

Articolul Meci amical, marți, 8 august: ”Victoria Adunații Copăceni” – ”Dunărea Giurgiu” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Programat inițial miercuri, 9 august, meciul amical dintre ”Victoria Adunații Copăceni ”  (Liga IV-a ) și ”Dunărea Giurgiu”  (Liga III-a), se va juca cu o zi mai devreme, adică marți, 8 august, de la ora 19.00, pe stadionul din Adunații Copăceni. Motivul acestei schimbări este sărbătorirea mercuri, a zilei de naștere a primarului Cezar Daniel […]

Articolul Meci amical, marți, 8 august: ”Victoria Adunații Copăceni” – ”Dunărea Giurgiu” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/meci-amical-marti-8-august-victoria-adunatii-copaceni-dunarea-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 august 2023 16:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Designed using Unos. Powered by WordPress.

×

Apreciaza pagina sa afli ultimele stiri!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com