O copilă de 12 ani din Uzunu, violată de doi tineri din Stoenești

O copilă de 12 ani din Uzunu, violată de doi tineri din Stoenești

Caz șocant în localitatea Uzunu, județul Giurgiu.

O copilă de 12 ani a fost violată de doi tineri de de 19 și 25 de ani, ambii din localitatea Stoenești, județul Giurgiu.

Polițiștii au fost alertați de o femeie din Uzunu cu privire la faptul că fiica sa, de 12 ani, a plecat de la domiciliu, la data de 27 ianuarie și nu a mai revenit.

Ulterior, minora a fost depistată de către polițiști, pe strada principală, din localitatea Uzunu, relatând faptul că ar fi întreținut relații sexuale cu doi tineri.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, persoanele în cauză au fost identificate ca fiind doi tineri, de 19 și 25 de ani, ambii din localitatea Stoenești, județul Giurgiu.

La data de 29 ianuarie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor.

Astăzi, 30 ianuarie, instanța de judecată a dispus față de aceștia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Caz șocant în localitatea Uzunu, județul Giurgiu. O copilă de 12 ani a fost violată de doi tineri de de 19 și 25 de ani, ambii din localitatea Stoenești, județul…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/o-copila-de-12-ani-din-uzunu-violata-de-doi-tineri-din-stoenesti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 31 ianuarie 2024 17:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.