Percheziții la persoane din județul Giurgiu, bănuite că au înșelat o firmă de panouri fotovoltaice din Bulgaria. Cum au procedat indivizii…

Percheziții la persoane din județul Giurgiu, bănuite că au înșelat o firmă de panouri fotovoltaice din Bulgaria. Cum au procedat indivizii…

Polițiștii au făcut perchezții la persoane din județul Giurgiu, ce au înşelat, prin false contracte încheiate online, o firmă de panouri fotovoltaice, din Bulgaria.

Un bărbat este cercetat penal după ce s-a dat drept reprezentantul a două firme din România şi a încheiat online contracte de vânzare-cumpărare cu o societate din Bulgaria, aceasta livrând panouri fotovoltaice de circa 73.000 de lei, sumă pe care nu a primit-o, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, potrivit Agerpres.

În urma a două percheziţii domiciliare, poliţiştii au putut recupera o parte dintre panourile care fuseseră livrate în ţara noastră.

I PJ Constanţa a precizat, într-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat două percheziţii domiciliare în judeţele Ilfov şi Giurgiu, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals informatic.

 „În urma cercetărilor efectuate în dosar a reieşit că un bărbat, de 40 de ani, ar fi indus în eroare persoana vătămată, atribuindu-şi, în mod nereal, calitatea de reprezentant al două societăţi comerciale din România şi ar fi încheiat, astfel, online, contracte de vânzare – cumpărare cu o firmă din Bulgaria. În baza celor două contracte, i-ar fi fost livrate 95 de panouri fotovoltaice, în valoare de aproximativ 73.000 de lei, bani pe care nu i-a achitat societăţii comerciale din Bulgaria. În urma efectuării percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate 34 de panouri fotovoltaice, care au fost restituite persoanei vătămate”, mai menţionează sursa citată.

(Jurnal)

Articolul Percheziții la persoane din județul Giurgiu, bănuite că au înșelat o firmă de panouri fotovoltaice din Bulgaria. Cum au procedat indivizii… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Polițiștii au făcut perchezții la persoane din județul Giurgiu, ce au înşelat, prin false contracte încheiate online, o firmă de panouri fotovoltaice, din Bulgaria. Un bărbat este cercetat penal după ce s-a dat drept reprezentantul a două firme din România şi a încheiat online contracte de vânzare-cumpărare cu o societate din Bulgaria, aceasta livrând panouri […]

Articolul Percheziții la persoane din județul Giurgiu, bănuite că au înșelat o firmă de panouri fotovoltaice din Bulgaria. Cum au procedat indivizii… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/perchezitii-la-persoane-din-judetul-giurgiu-banuite-ca-au-inselat-o-firma-de-panouri-fotovoltaice-din-bulgaria-cum-au-procedat-indivizii/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 13 septembrie 2023 12:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.