Nicio zi fără o persoană surprinsă de polițiștii rutieri, băută la volan!

Nicio zi fără o persoană surprinsă de polițiștii rutieri, băută la volan!

După cum menționam și într-o ediție anterioară a cotidianului nostru, se înmulțesc, de la o zi la alt, cazurile persoanelor ce urcă la volanul autoturismelor sub influența  băuturilor alcoolice.  Polițiștii Servicului rutier au surprins astfel, pe parcursul ultimelor 3 zile,  indivizi băuți, aflați în trafic…  

La data de 11 septembrie, ora 18.25, pe D.C.111, în localitatea Sat Nou, comuna Răsuceni, județul Giurgiu, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 64 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând transportul la spital, pentru recoltarea probelor biologice.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 12 septembrie, ora 15.00, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism, care se deplasa pe D.C. 23, în afara localității Tomulești, județul Giurgiu.

Conducătorul autoturismului, un bărbat, de 52 de ani, din județul Teleorman, a fost testat la rândul său cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Miercuri, 13 septembrie, puțin dupămiezul nopții (ora 00.25), polițiștii Biroului Rutier au oprit pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, un autoturism, condus de către un bărbat, de 38 de ani, din județul Dolj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt acum continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

(Jurnal)

Articolul Nicio zi fără o persoană surprinsă de polițiștii rutieri, băută la volan! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

După cum menționam și într-o ediție anterioară a cotidianului nostru, se înmulțesc, de la o zi la alt, cazurile persoanelor ce urcă la volanul autoturismelor sub influența  băuturilor alcoolice.  Polițiștii Servicului rutier au surprins astfel, pe parcursul ultimelor 3 zile,  indivizi băuți, aflați în trafic…   La data de 11 septembrie, ora 18.25, pe D.C.111, în […]

Articolul Nicio zi fără o persoană surprinsă de polițiștii rutieri, băută la volan! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/nicio-zi-fara-o-persoana-surprinsa-de-politistii-rutieri-bauta-la-volan/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 13 septembrie 2023 12:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.