PNL Giurgiu și-a desemnat candidații la alegerile locale

PNL Giurgiu și-a desemnat candidații la alegerile locale

În această după-amiază, la Mihăilești, PNL Giurgiu s-a reunit pentru desemnarea candidaților la Consiliul Județean și primăria Giurgiu.

Au participat 33 de primari din cei 54 ai comunelor și orașelor giurgiuvene – o demonstrație de forță pentru alegerile din 9 iunie.

Toți participanții la ședință au fost de acord ca la președinția Consiliului Giurgiu să candideze senatorul Toma Petcu, iar la Municipiul Giurgiu, actualul primar, Adrian Anghelescu.

Tot în cadrul întâlnirii s-a convenit ca deputatul Alexandru Andrei să deschidă lista alegerilor parlamentare, însă nu s-a stabilit dacă va fi cea pentru Senat sau cea pentru Camera Deputaților.

În ceea ce-l privește pe actualul președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, acesta nu a participat la ședință, fiind autosuspendat din PNL.

 

În această după-amiază, la Mihăilești, PNL Giurgiu s-a reunit pentru desemnarea candidaților la Consiliul Județean și primăria Giurgiu. Au participat 33 de primari din cei 54 ai comunelor și orașelor…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/pnl-giurgiu-si-a-desemnat-candidatii-la-alegerile-locale/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 19 martie 2024 20:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.