Primarul Adrian Anghelescu cere ca în perioada imediat următoare Municipiul să devină ”prioritatea ZERO” pentru toate societățile subordonate Primăriei Giurgiu!

Primarul Adrian Anghelescu cere ca în perioada imediat următoare Municipiul să devină ”prioritatea ZERO” pentru toate societățile subordonate Primăriei Giurgiu!

Societățile din subordinea Consiliului Local al municipiului Giurgiu (GCE, GSP, GSL) au fost chemate luni, 28 august, în cadrul unei ședințe de lucru, la sediul Primăriei Giurgiu,  unde primarul Municipiului, Adrian Anghelescu și administratorul public, Marius Olteanu, împreună cu reprezentanții Direcției de Servicii Publice, Direcției Tehnice și Direcției Poliției Locale au stabilit prioritățile în Municipiul Giurgiu, pentru sezonul care urmează.

În acest context, Primarul Adrian Anghelescu a cerut ca orașul Giurgiu să devină ”prioritatea ZERO” a tuturor acestor societăți și ca el să fie curățat periodic (vegetația întreținută, activitatea de dezinsecție realizată, parcurile păstrate în condiții civilizate).

Pentru aceasta este necesară nu doar implicarea autorităților, ci și a organelor de control pentru aplicare de sancțiuni și responsabilizarea cetățenilor pentru păstrarea în condiții bune a patrimoniului și a curățeniei trotuarelor și spațiilor publice – a subliniat primarul Anghelescu.

Astfel, în zilele următoare, Giurgiu Construcții Edilitare continuă reabilitarea aleilor pietonale de pe B-dul București, de la ARR către Casa de Pensii dar și a trotuarelor din zona Casa Cărții și cele de pe str.Gării.

Un alt obiectiv important este curățenia în cimitire pentru care vor fi folosite mijloace, utilaje și resursă umană de la toate societățile subordonate, pentru ca efectul să fie unul vizibil.

Giurgiu Servicii Locale va efectua activități specifice în zona unităților de învățământ, pe trotuare, spații verzi adiacente, în timp ce Societatea Giurgiu Servicii Publice  va reorganiza activitatea de dezinsecție pentru eficientizare economică și a beneficiilor oferite, în zonele prioritare.

Pentru ca toate aceste eforturi, dar și cele din activitatea curentă de curățenie și întreținere să nu fie în zadar, s-a luat decizia ca Direcția Poliției Locale să acționeze în consecință.

(Jurnal)

Articolul Primarul Adrian Anghelescu cere ca în perioada imediat următoare Municipiul să devină ”prioritatea ZERO” pentru toate societățile subordonate Primăriei Giurgiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Societățile din subordinea Consiliului Local al municipiului Giurgiu (GCE, GSP, GSL) au fost chemate luni, 28 august, în cadrul unei ședințe de lucru, la sediul Primăriei Giurgiu,  unde primarul Municipiului, Adrian Anghelescu și administratorul public, Marius Olteanu, împreună cu reprezentanții Direcției de Servicii Publice, Direcției Tehnice și Direcției Poliției Locale au stabilit prioritățile în Municipiul […]

Articolul Primarul Adrian Anghelescu cere ca în perioada imediat următoare Municipiul să devină ”prioritatea ZERO” pentru toate societățile subordonate Primăriei Giurgiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/primarul-adrian-anghelescu-cere-ca-in-perioada-imediat-urmatoare-municipiul-sa-devina-prioritatea-zero-pentru-toate-societatile-subordonate-primariei-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 august 2023 17:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.