Prof. Ion GHIMPEȚEANU,  și-a depus candidatura pentru funcția de consilier județean! (VIDEO)

Prof. Ion GHIMPEȚEANU,  și-a depus candidatura pentru funcția de consilier județean! (VIDEO)

În data de 29 aprilie, alături de conducerea PNL Giurgiu: europarlamentarul Dan Motreanu, senatorul Toma Petcu, deputații Alexandru Andrei și Alina Meclea, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu și primarul Adrian Anghelescu,  inspectorul general al Inspectoratului Școlar  Județean Giurgiu, prof. Ion GHIMPEȚEANU,  și-a depus candidatura pentru funcția de consilier județean.

Doresc să mulțumesc pe această cale președintelui PNL Giurgiu Dan Motreanu, un susținator desăvârșit al educației, pentru încrederea pe care mi-a acordat-o nominalizându-mă astfel în fruntea echipei de consilieri județeni – a declarat prof. Ion Ghimpețeanu, în alocuțiunea sa.

Așa cum reiese din declarația d-lui președinte Dan Motreanu, educația reprezintă principalul pilon important în dezvoltarea județului Giurgiu, aspect care se regăsește și în țintele strategice din Proiectul de Dezvoltare Instituțională al Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu.

Această nominalizare mă onorează și totodată mă responsabilizează să continui eforturile, în calitate de consilier județean, pentru îmbunătățirea calității educației și pentru a susține dezvoltarea competențelor elevilor, necesare obținerii unor rezultate școlare remarcabile, prin programe inovatoare, sprijin constant și orientare strategică.

Este o recunoaștere a activitații mele, în calitate de inspector școlar general, alături de o echipă de inspectori școlari profesioniști și de directorii unităților școlare de învățământ din județul nostru.

Am reușit împreună să implementăm o serie de proiecte cu finanțare europeană: proiecte Erasmus+, proiecte prin Programul Operațional Capital Uman, proiecte POCU/987/6/26 “Educație nonformală în sistem outdoor-Regiuni mai puțin dezvoltate”, proiecte din cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar, finanțate prin Componenta C15-Educație (PNRAS1-27 unități de învățământ; PNRAS2-26 unități de învățământ), în cadrul Programului Național Masă Sănătoasă au fost incluse 25 de unități de învățământ.

Prin aceste proiecte am urmărit ca elevii să beneficiieze de programe educaționale prin care să le crească motivația și performanțele școlare, profesorii să aibă oportunități cât mai diverse pentru dezvoltare profesională, iar riscurile și cazurile de abandon școlar să se reducă cât mai mult posibil.

Cea mai mare realizare pentru tinerii din județul nostru este câștigarea si semnarea contractului de finanțare aferent proiectului ce vizează construirea unui campus profesional cu învățământ dual, care va asigura educația și formarea profesională de calitate a elevilor, în vederea obținerii unei calificări și apoi a unui loc de muncă stabil și bine plătit.

Urmarea acestor eforturi, județul Giurgiu, după mulți ani, nu s-a mai clasat pe ultimele locuri la examenele naționale, devansând județe bine cotate în ierarhia națională (Evaluare Națională – 70,05%; Bacalaureat – 65,3%).

Consider că, Toma Petcu este cel mai bun candidat pentru președinția Consiliului Județean; are o bogată experiență administrativă și politică, notorietate și încrederea cetățenilor, demonstrând că este un bun liant în relația cu forurile de unde vin fondurile cele mai importante, necesare dezvoltării județului Giurgiu.

De asemenea, doresc să-i mulțumesc domnului senator Toma Petcu, viitorul președinte al Consiliului Județean Giurgiu, pentru încrederea acordată și susținerea necondiționată, sperând că eforturile noastre conjugate din cadrul Consiliului Județean, să aibă un impact pozitiv asupra viitorului educației în județul Giurgiu – a mai spus prof. Ion Ghimpețeanu, inspector general al IȘJ Giurgiu.

https://www.facebook.com/100090331985445/videos/2191605844512065/

(Jurnal)

Articolul Prof. Ion GHIMPEȚEANU,  și-a depus candidatura pentru funcția de consilier județean! (VIDEO) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

În data de 29 aprilie, alături de conducerea PNL Giurgiu: europarlamentarul Dan Motreanu, senatorul Toma Petcu, deputații Alexandru Andrei și Alina Meclea, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu și primarul Adrian Anghelescu,  inspectorul general al Inspectoratului Școlar  Județean Giurgiu, prof. Ion GHIMPEȚEANU,  și-a depus candidatura pentru funcția de consilier județean. Doresc să mulțumesc pe această […]

Articolul Prof. Ion GHIMPEȚEANU,  și-a depus candidatura pentru funcția de consilier județean! (VIDEO) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/prof-ion-ghimpeteanu-si-a-depus-candidatura-pentru-functia-de-consilier-judetean/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 mai 2024 00:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.