Un anonim explică pe mediile de socializare: De ce vrea Nicolae Barbu să se întoarcă la primăria municipiului Giurgiu și care sunt ingineriile financiare de care este bănuit!

Un anonim explică pe mediile de socializare: De ce vrea Nicolae Barbu să se întoarcă la primăria municipiului Giurgiu și care sunt ingineriile financiare de care este bănuit!

 

Cu doi ani în urmă, într-o conferință de presă, fostul primar,  Nicolae Barbu, afirma că renunță definitiv la viața politică.  Astăzi, același personaj,  pare că s-a râzgândit, candidând ”en fanfare”, la funcția de primar al municipiului.

Iată mai jos un material apărut pe mediile de socializare, al unui anonim, care încearcă să explice de ce  își dorește  Nicolae Barbu să se întoarcă în politică și de ce vrea ca primar,  dar și cele câteva inginerii financiare de care este bănuit că le-ar fi făcut pe vremea când era primul edil al orașului Giurgiu. 

„În toamna anului 2022, într-o conferință de presă susținută de Barbu Nicolae în fața presei locale a afirmat că renunță definitiv la viața politică. Acesta a fost un act de sinceritate din partea lui, când poate într-un moment de neatenție minciuna dispăruse. 

Atunci ne explica motivele de retragere a lui din viața politică, înțelegând să se refugieze în zona familiei, la alte activități, la mediul privat, domeniul pe care îl stăpânește cel mai bine, unde recunoaște că ii este asigurată liniștea de care are nevoie.

Mai mult, tot atunci, Barbu susținea că nu s-ar mai întoarce în politică, nici ca membru, nici ca lider de organizație, nici în postura de candidat.

În susținerea declarației se concluzionează că prezența sa în politică nu mai este necesară, deoarece a observat că cei pe care i-a avut și îi are alături au început să se descurce fiecare pe drumul lui (Vezi VIDEO),  iar pentru acest motiv a înteles ca în politică este bine să înţelegi că trebuie să te retragi , să-i laşi pe cei care îşi doresc să facă politică cu adevărat. 

Păi, bine domnule Barbu, dacă așa stă treaba si era bine pentru dumeavoastra, atunci cand v-ati gasit linistea de care aveați nevoie, ce v-a determinat să vă răzgândiți să vă reactivați iar în politică?

Am înțeles ca oamenii pe care i-ati avut alături, sunt realizați din toate punctele se vedere și că nu mai au nevoie de dumneavoastră. 

Ce să intelegem că azi nu s-ar descurca fără dumneavoastră? Sau poate ca angajații din cadrul primariei nu mai răspund la comenzi, când pe vremuri executau orice pentru dvs.

Nu întâmplător este observată prezența dvs mai des prin primărie, a început sa scadă încrederea oamenilor pe care i-ati avut alături? … iar afirmația că sunteți un scorpion cu acul mic, dar veninos, ce mesaj ați vrut sa transmiteți? 

Indiferent care este motivul, va sfătuim sa evitați pe cât posibil să mai faceți declarații în public, atâta timp cât nu sunteți consecvent în afirmații, va contraziceți prea des și asta nu dă bine. Deja sunteți (asimilat – n.red) unei persoane care minte.

Nu va deranjează că mulți v-au acuzat ca sunteți un mincinos, nu credeți că trebuie să mai cosmetizați declarațiile?

Cu trei luni înainte da a se hotărâ reactivarea dvs politică, pozitia era aceiași că sunteți bine unde sunteți, alături de familie, de mediu privat și că politică nu faceți.

Nu mai spunem că în ultimele declarații date în public ați afirmat că zilele care preced Învierea lui Iisus și reprezintă o perioadă de smerenie și curățare spirituală înainte de cea mai mare sărbătoare a creștinătății și că e bine să fim mai buni.

Dumneavoastră nu v-ați ținut de cuvânt și ați lansat în săptămâna Mare o broșură inițiată la comanda dvs. în care acuzați nelegiuirile de care sunteți acuzat, aruncând vina către alte persoane.

Credeți că era momentul să faceți așa ceva în săptămâna Mare sau disperarea este prea mare că pierdeți alegerile?

Când spuneți adevărul, deoarece peste jumătate din ce ați declarat de-a lungul vremii s-a dovedit a fi minciună.

De fapt și Mina declara că una stătea de vorbă cu Dvs. și hotărați împreună, pentru ca imediat să faceți invers și să aruncați vina pe el! Asta nu odată!  psd-ul chiar are o impresie f proastă despre dvs. fiindcă ați trădat, ați plecat și acum încercați să îi îmbunați, iar dacă veți pierde veți pleca iarăși după Ponta!. 

Domnule Barbu cum de ați ajuns reprezentant notarial al firmei care a cumpărat de la lichidator cele 30 de ha din fața Hotelului „Steaua Dunării”, de ce nu ați lăsat pe altcineva?  De ce pe acest teren nu ați cerut în 2014, la doi ani de la preluarea primului mandat de primar, să revină acel teren municipalității deoarece erau obligați ca între 2012-2014 să inițieze și să obțină autorizația de construcție pentru un nou stadion la standarde UEFA!

După ce Primăria a înstrăinat terenul de 30 ha. pentru construirea unui stadion ca și oportunitate, pe un preț derizoriu de 600.000 euro, iar firma pentru care sunteți Dvs. reprezentant notarial  a cumpărat de la lichidator cu 1.600.000 euro  nu cumva aveți interese economice alături de această firmă?

De ce ați încercat sa îi convingeți pe consilierii municipali în 2021 să scoată acea sarcină de construire a unui stadion și de ce nu faceți ca Anghelescu care a intentat proces împotriva lichidatorului de a reîntoarce în patrimoniu acel teren, iar de abia ulterior să hotărască municipalitatea ce este mai bine pentru comunitate !

Despre Lacul Veriga ce ne puteți spune? De ce ați considerat că trebuie să îl înstrăinați, prin concesionare, către o firmă de apartament din București, cu 2 taximetre, și de jur împrejur ați inițiat pe terenurile învecinate proiecte europene de amenajare, astfel încât automat să îi creșteți importanța lacului, respectiv persoanei private, pe bani publici, europeni.

Ați gândit totul în jurul hotelului Dvs. să faceți investiții pe bani publici, mai ales ptr. a atrage turiști pt.propria afacere?

Barajul de la podul Bizetz s-a dovedit a fi o prostie maxima din moment ce a fost făcut din bani publici, nici măcar nu aparține terenul de pe albia canalului Cama primăriei deci legal nici nu se putea obtine autorizație de construire, nici nu a fost finalizată faza a 2-a de construcție a barajului, iar instanța a hotărât desființarea acelui Baraj!!!

Aveți de gând sa îi angajați pe Alin Andrei, Motrici, Budoi, Vali – Ro în primărie doar fiindcă l-a înjurat și insultat timp de 3 ani pe Anghelescu cu adresă și către familie , membrii PSD sunt de acord cu asemenea practici, calomnii, înjurături, jigniri ș.a.m.d. ?

 Pe scurt Anghelescu v-a demonstrat că în 3 ani a făcut triplu față de ce ați făcut Dvs. în 8 ani, bașca v-a plătit și gunoiul neplătit de 3 ani, în timpul ultimului Dvs. mandat,  precum și constructorii din 2020, unde au executat investiții f. slabe calitativ, doar că era an electoral !   (…)

(Anonim)

N.Red. (s-a respectat aproape întocmai grafia și topica textului redat, rezervându-ne dreptul de a adăuga diacritice pentru a putea face materialul mai ușor de înțeles).

Articolul Un anonim explică pe mediile de socializare: De ce vrea Nicolae Barbu să se întoarcă la primăria municipiului Giurgiu și care sunt ingineriile financiare de care este bănuit! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

  Cu doi ani în urmă, într-o conferință de presă, fostul primar,  Nicolae Barbu, afirma că renunță definitiv la viața politică.  Astăzi, același personaj,  pare că s-a râzgândit, candidând ”en fanfare”, la funcția de primar al municipiului. Iată mai jos un material apărut pe mediile de socializare, al unui anonim, care încearcă să explice de […]

Articolul Un anonim explică pe mediile de socializare: De ce vrea Nicolae Barbu să se întoarcă la primăria municipiului Giurgiu și care sunt ingineriile financiare de care este bănuit! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-anonim-explica-pe-mediile-de-socializare-de-ce-vrea-nicolae-barbu-sa-se-intoarca-la-primaria-municipiului-giurgiu-si-care-sunt-ingineriile-financiare-de-care-este-banuit/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 6 mai 2024 20:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.