Un număr de 68 de camere de supraveghere vor fi montate la nivelul municipiului Giurgiu!

 Un număr de 68 de camere de supraveghere vor fi montate la nivelul municipiului Giurgiu!

Municipalitatea anunță că se vor monta  68 de camere de supraveghere în Giurgiu, pe coridoarele de mobilitate (est, vest, sud și central), asta însemnând în primul rând pe toate străzile ce au fost modernizate.

Vestea nu poate decât să ne  bucure, întrucât de foarte multe ori  ziarul nostru a semnalat necesitatea montării acestor camere, într-un oraș în care de multe ori unii cetățeni au dovedit că sunt certați cu educația,  manifestând atitudini huliganice ce au făcut numai rău acestui oraș, începând cu deteriorarea mobilierului stradal, incendierea sau furtul coșurilor de gunoi și până la distrugerea corpurilor de iluminat – stradal și debarasarea gunoiului, la întâmplare, oriunde…

După cum am aflat camerele vor fi montate în stațiile de autobuz, în apropierea  băncilor inteligente (smart) ce tocmai au fost montate în municipiu și în intersecții.

Într-un cuvânt, pe toate străzile ce au fost modernizate, camerele urmând a monitoriza tot ce se întâmplă în anumite zone din Giurgiu, 24 de ore din 24.

Cu siguranță mai multe amănunte în această privință vom afla din conferința de presă organizată de primarul  Adrian Anghelescu, joi, 8  februarie, la sediul Primăriei Giurgiu. 

(Cityzen)

Articolul  Un număr de 68 de camere de supraveghere vor fi montate la nivelul municipiului Giurgiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Municipalitatea anunță că se vor monta  68 de camere de supraveghere în Giurgiu, pe coridoarele de mobilitate (est, vest, sud și central), asta însemnând în primul rând pe toate străzile ce au fost modernizate. Vestea nu poate decât să ne  bucure, întrucât de foarte multe ori  ziarul nostru a semnalat necesitatea montării acestor camere, într-un […]

Articolul  Un număr de 68 de camere de supraveghere vor fi montate la nivelul municipiului Giurgiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-numar-de-68-de-camere-de-supraveghere-vor-fi-montate-la-nivelul-municipiului-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 februarie 2024 20:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.