Prezent la sediul AUR Giurgiu, Președintele Oamenilor de Afaceri din România, Mohammad Murat, a promis jurnaliștilor că dacă va fi sprijinit, va deschide la Giurgiu un magazin în care produsele alimentare se vor vinde la jumătate de preț…!

Prezent la sediul AUR Giurgiu, Președintele Oamenilor de Afaceri din România, Mohammad Murat, a promis jurnaliștilor că dacă va fi sprijinit, va deschide la Giurgiu un magazin în care produsele alimentare se vor vinde la jumătate de preț…!

Invitat la conferința de presă a Partidului AUR Giurgiu, miercuri, 7 februarie la ora prânzului, Președintele Oamenilor de Afaceri din România, Mohammad Murat, a comentat printre altele proasta gestionare a banilor de către actuala guvernare:

Luăm bani împrumut și plătim salarii, făcând risipă. El a precizat  faptul că fiecare român, indiferent de vârstă,  plătește, pe zi, suma de 30 de euro, dobândă la banii pe care îi avem.

Ei ( n.a- reprezentanții guvernării) caută fel și fel de variante pentru a rămâne la putere. Când vom găsi soluții pentru a nu mai trăi din împrumuturi? Județul Giurgiu a scăzut față anii anteriori, ca populație, cu circa 20.000 de persoane. Giurgiu este totodată la coada atragerii fondurilor europene. Nu se muncește! Asta este o problemă majoră. Sunt de 40 de ani în România și știu bine ce se întâmplă în politică… 

Vorbind despre diferențele dintre fermierii români și cei germani de exemplu, Muhammed Murast spunea: Fermierii români primesc sub 30% din subvenția pe care o primesc nemții. Politicienii din PSD și PNL trebuie să găsească soluții pentru țară nu cum să ajungă din nou la putere.

 Anul trecut ei spuneau că nu este consitituțional să facem alegeri comasate și astăzi, pentru că le convine, schimbă regulile, în favoarea lor.  Asta nu mai este democrație! (…) Sunteți la doar o oră de București, aveți tot ce vă trebuie. Din păcate nu aveți  oameni care să aibă o viziune. Eu m-aș bucura să construiesc aici cel mai frumos hotel și un complex de agrement pentru ca toți cei ce vin în croazieră pe Dunăre, din Auistria și Germania să se oprească aici, pentru a aduce venituri bugetului local. 

De ce nu se gândește nimeni să facem o conferință la Giurgiu, din partea d-lui primar și a Consiliului Județean , unde să chemăm  investitori. Trebuie înțeles că soluția nu sunt fondurile europene, ci mediul privat, concomitent cu fondurile europene. 

(…) PSD ia pe an peste 20 de milioane de euro, ca partid. S-a gândit vreodată acest partid să doneze o partte din bani,  susținând un județ? 

Explicând de ce a ales AUR, Mohammad Murad a spus că în acest partid sunt oameni simpli, iar el, în ciuda afacerilor sale,  se consideră un om simplu. El mai spunea că s-ar bucura ca împreună cu celelalte partide să se facă o dezbatere națională în care să se vadă ce se poate face pentru țară.

Factorii de decizie în această țară sunteți dvs. presa, a mai spus Mohammad Murad, precizând că mass media este singura forță ce poate schimba lucrurile în România.

Referindu-se la alegeri, Mohammad Murad a spus:  Orice persoană ce vrea să candideze, dar nu vrea să facă parte din AUR, ci să candideze independent, noi îl vom ajuta. Am luat această decizie cu câteva zile în urmă…

 Dorind să demonstreze  că se va implica total în această Campanie electorală, sprijinind conducerea AUR de la Giurgiu,  Mohammad Murat a făcut chiar o promisiune care i-a surprins plăcut pe cei prezenți la conferința de presă:

Mă angajez, că mâine dimineață, Giurgiu va avea un magazin de 3 milioane de euro cu o piață în care toate produsele gen verdețuri, fructe, inclusiv lactate vor fi comercializate la jumătate preț față de cât le luați acuma. Îmi dați mie un spațiu și mâine mă ocup de el, și în două săptămâni e gata. Sunt omul care ce spun, fac!  Vi se pare normal ca produse precum cartofii să fie luați de la Covasna și de la Lungulețu cu 4 lei și să fie vânduți cu 7 lei/kg?

Prețul produselor din magazine este dublu față de cel din engros-uri. Nu e normal. Hai să facem proiecte care să fie exemplare în țară. Facem un parteneriat între dvs, presa și mine, om de afaceri , și vă garantez că veți lua totul la jumătate de preț! – a mai spus Mohammad Murat.

Întrebat dacă este la curent cu nevoile sociale stricte ale comunității giurgiuvene la acest moment, Mohammad Murad a spus:

Da! Din păcate numărul de locuri de muncă în județul Giurgiu este mult mai mic decât în alte județe. N-aveți locuri de muncă pentru că n-aveți atrase investiții…a mai precizat acesta.

( Florian Tincu)

Articolul Prezent la sediul AUR Giurgiu, Președintele Oamenilor de Afaceri din România, Mohammad Murat, a promis jurnaliștilor că dacă va fi sprijinit, va deschide la Giurgiu un magazin în care produsele alimentare se vor vinde la jumătate de preț…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Invitat la conferința de presă a Partidului AUR Giurgiu, miercuri, 7 februarie la ora prânzului, Președintele Oamenilor de Afaceri din România, Mohammad Murat, a comentat printre altele proasta gestionare a banilor de către actuala guvernare: Luăm bani împrumut și plătim salarii, făcând risipă. El a precizat  faptul că fiecare român, indiferent de vârstă,  plătește, pe […]

Articolul Prezent la sediul AUR Giurgiu, Președintele Oamenilor de Afaceri din România, Mohammad Murat, a promis jurnaliștilor că dacă va fi sprijinit, va deschide la Giurgiu un magazin în care produsele alimentare se vor vinde la jumătate de preț…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/prezent-la-sediul-aur-giurgiu-presedintele-oamenilor-de-afaceri-din-romania-muhammad-murat-a-promis-jurnalistilor-ca-daca-va-fi-sprijinit-va-deschide-la-giurgiu-un-magazin-in-care-produsele-alimen/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 februarie 2024 18:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.