Începând de miercuri, 7 februarie, Giurgiu are un nou reprezentant în Camera Deputaților

Începând de miercuri, 7 februarie, Giurgiu are un nou reprezentant în Camera Deputaților

Plenul Camerei Deputaţilor a validat, miercuri, două noi mandate în urma demisiei a doi parlamentari PNL.

Claudia Benchescu-Pecingină a devenit deputat PNL de Buzău, în urma demisiei lui Gabriel Avrămescu, iar Alina Meclea a fost validată deputat PNL de Giurgiu după demisia Mariei Gabriela Horga.

Gabriel-Ioan Avrămescu a fost desemnat prim-vicepreşedinte al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară, iar Maria-Gabriela Horga vicepreşedinte al acestei instituţii.

„Se validează mandatul de deputat al Claudiei Benchescu-Pecingină, declarată supleant la alegerile din 6 decembrie 2020, în cirscumscripţia electorală nr. 10 Buzău, pe lista PNL, pe locul devenit vacant ca urmare a demisiei lui Gabriel Ioan Avrămescu.

Se validează mandatul de deputat al Alinei Meclea, declarată supleant la alegerile din 6 decembrie 2020, în circumscripţia electorală nr. 19 Giurgiu, pe lista PNL, pe locul devenit vacant ca urmare a demisiei Mariei Gabriela Horga”, prevede hotărârea adoptată de plen. (www.stiripesurse.ro)

Plenul Camerei Deputaţilor a validat, miercuri, două noi mandate în urma demisiei a doi parlamentari PNL. Claudia Benchescu-Pecingină a devenit


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/incepand-de-miercuri-7-februarie-giurgiu-are-un-nou-reprezentant-in-camera-deputatilor/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 7 februarie 2024 17:33

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.