Femeie din Mihai Vodă, agresata și dată afară din casă

Femeie din Mihai Vodă, agresata și dată afară din casă

Giurgiu este fruntaș la cazurile de violență domestică.

Aproape în fiecare zi, o femeie este supusa agresiunilor fizice de către partenerii de viață, iar cel mai recent caz vine din localitatea Mihai Vodă din județul Giurgiu.

O femeie, de 43 de ani a fost bătută cu pumnii de către concubin, după care a fost dată afară din casă. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, bărbatul a distrus și geamul unei uși din locuință.

Au fost sesizați polițiștii din Bolintin Vale, care au constatat că că bărbatul în cauză este cercetat într-un alt dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, în luna octombrie 2023.

La data de 6 februarie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie (două acte materiale) și distrugere a fost reținut, pentru 24 de ore.

La data de 7 februarie, unitatea de parchet competentă a dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Giurgiu este fruntaș la cazurile de violență domestică. Aproape în fiecare zi, o femeie este supusa agresiunilor fizice de către partenerii de viață, iar cel mai recent caz vine din…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/femeie-din-mihai-voda-agresata-si-data-afara-din-casa/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 7 februarie 2024 20:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.