✅Campaniile de cosire a ierbii și dezinsecție continuă și…

Primaria Municipiului Giurgiu

✅Campaniile de cosire a ierbii și dezinsecție continuă și zilele următoare

👉Activitățile municipalității de cosire a ierbii, salubrizarea spațiilor verzi, cât și cea de dezinsecție continuă și zilele următoare, prin intermediul Giurgiu Servicii Locale și Giurgiu Servicii Publice, societăți aflate în subordinea Consiliului Local Giurgiu.

✅Astfel, din această dimineață, cu echipe mărite, se acționează unitar de la intrarea în oraș- strada Ierusalim spre CFR, în cartierul Poli…clinică și pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Activitățile vor continua și mâine, urmând ca de lunea viitoare, iarba să fie cosită masiv, în toate zonele orașului.

✅Prima zonă unde a început tăierea ierbii și curățarea spațiilor verzi a fost cartierul Tineretului, apoi s-a continuat la pista de atletism, cu o cositoare mecanică automatizată și cu o alta agricolă, iar în zilele următoare, toate cartierele municipiului vor beneficia de aceste lucrări de servicii publice.

✅Concomitent, în municipiu este efectuată activitatea de dezinsecție. Începând de aseară, în tot orașul s-a acționat cu sistemul de pulverizare prevăzut cu tun. În această dimineață, dezinsecția a continuat în cartierul Tineretului prin tratarea spațiilor verzi.

✅ Dacă vremea va fi favorabilă, activitățile de pulverizare cu sistemul prevăzut cu tun vor fi reluate o dată la trei zile în fiecare cartier.

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu drumAr putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi drumAr putea fi o imagine cu drumAr putea fi o imagine cu drum+7

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.