✨ Ne mai desparte doar o zi de Revelion și ne dorim să o…

ISU Giurgiu

✨ Ne mai desparte doar o zi de Revelion și ne dorim să o petreceți în siguranță. De aceea, vă reamintim că, în noaptea dintre ani, trebuie să fiți foarte atenți dacă intenționați să folosiți articole pirotehnice. Aceste obiecte pot fi periculoase, iar dacă sunt utilizate într-un mod greșit, pot provoca incendii sau accidente.
👨‍🚒 Pentru ca sfârșitul de an să nu fie umbrit de astfel de evenimente, ISU Giurgiu vă recomandă respectarea următoarelor măsuri:
🧨nu utilizaţi artific…ii, petarde, rachete şi alte mijloace pirotehnice în încăperi şi spaţii închise, în balcoane, holuri de bloc sau pe terase. Astfel de activităţi trebuie desfăşurate în conformitate cu legislaţia în vigoare, în aer liber, la distanţe de siguranţă faţă de oameni, clădiri, copaci şi autovehicule;
🎆 nu aruncați artificii sau alte obiecte asemănătoare de la balcon. Acestea pot ajunge în balcoanele vecinilor și pot produce incendii. De asemenea, pot răni trecătorii sau pot avaria autoturismele parcate în apropiere;
💥 nu folosiți obiectele pirotehnice în aproprierea materialelor combustibile;
🙎‍♀️🙎‍♂️nu lăsați copiii să utilizeze obiecte pirotehnice. Doar persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani pot deţine şi utiliza articole pirotehnice din categoria 1 şi P1!

#ISU_GIURGIU #pompierii #SMURD #salvatori #Revelion #An_Nou

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, noapte, pălărie, cer, artificii şi în aer liber, text care spune „ATENȚIE la folosirea articolelor pirotehnice!”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.