Un autocar s-a răsturnat pe DN 5, în afara localității Frătești, la sensul giratoriu cu șoseaua de centură ce duce spre Vamă. În acesta se afla doar conducătorul auto. Evenimentul s-a produs în această după-amiază.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Aceștia au găsit autocarul răsturnat pe o parte, în afara carosabilului, pe sensul de mers spre București.

Șoferul a fost ajutat de paramedicii SMURD și de personalul medical al SAJ să iasă din autocar. Acesta era conștient și cooperant, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Un autocar s-a răsturnat pe DN 5, în afara localității Frătești, la sensul giratoriu cu șoseaua de centură ce duce spre Vamă. În acesta se afla doar conducătorul auto. Evenimentul s-a produs în această după-amiază. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/16269-2/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 3 martie 2023 01:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.