În prima zi după Paște (6 Mai), în Frontiera Giurgiu s-a lucrat pe 6 benzi, timpul de așteptare nedepășind 20 de minute…!

În prima zi după Paște (6 Mai), în Frontiera Giurgiu s-a lucrat pe 6 benzi, timpul de așteptare nedepășind 20 de minute…!

                *PRECIZARE TRAFIC PTF GIURGIU*

Pe toată perioada minivacanței, la nivelul Poliţiei de Frontieră au fost dispuse măsuri de fluidizare a traficului în punctele de trecere și de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat.

Astfel, este folosită la maximum capacitatea punctelor, iar în funcție de trafic, sunt suplimentate arterele de control în limita infrastructurii fiecărui punct de frontieră. *Tranzitul de persoane și mijloace de transport s-a derulat în condiții normale pentru această perioadă, fără a se înregistra blocaje sau timpi mari de așteptare.*

Referitor la traficul înregistrat la *PTF Giurgiu*, cel mai tranzitat punct de la granița cu Bulgaria în această perioadă, precizez faptul că *în acest moment la intrarea în țară se lucrează la capacitatea maximă a punctului, respectiv pe 6 benzi, iar timpul de așteptare la controlul de frontieră nu depășește 20 de minute.

În intervalul orar 07.00-19.00, s-au prezentat pentru a intra în țară aproximativ 30.000 de persoane și 7.500 de mijloace de transport.

Trebuie însă precizat faptul că înainte de a intra în țară, persoanele care vin din Bulgaria în România, trebuie să se oprească la autoritățile de frontieră din Bulgaria pentru a achita taxa de pod. Aici timpul de așteptare este unul ridicat, ca urmare a faptului că se prezintă un număr foarte mare de mijloace de transport într-un timp foarte scurt.

Reprezentanții Poliției de Frontieră Române mențin permanent legătura cu autoritățile de frontieră din statele vecine, împreună cu care efectuează controlul de frontieră, în vederea dispunerii unor măsuri comune.

Pentru a preîntâmpina suprasolicitarea doar a unor puncte, recomandăm participanților de trafic să folosească toate punctele de trecere deschise traficului internațional. Reamintim că la granița cu Bulgaria sunt operaționale 11 puncte de frontiera, în timp ce la granița cu Ungaria sunt operaționale 12 puncte.

Totodată, recomandăm consultarea aplicației Trafic Online pentru a alege un punct mai puțin tranzitat și pregătirea documentele de călătorie înainte de a ajunge la filtrele de control ale poliției de frontieră, astfel încât timpul de așteptare să fie unul cât mai scurt iar tranzitul să fie operativ și fluent.

sursa: ITPF Giurgiu

Articolul În prima zi după Paște (6 Mai), în Frontiera Giurgiu s-a lucrat pe 6 benzi, timpul de așteptare nedepășind 20 de minute…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

                *PRECIZARE TRAFIC PTF GIURGIU* Pe toată perioada minivacanței, la nivelul Poliţiei de Frontieră au fost dispuse măsuri de fluidizare a traficului în punctele de trecere și de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat. Astfel, este folosită la maximum capacitatea punctelor, iar în funcție de […]

Articolul În prima zi după Paște (6 Mai), în Frontiera Giurgiu s-a lucrat pe 6 benzi, timpul de așteptare nedepășind 20 de minute…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/in-prima-zi-dupa-paste-6-mai-in-frontiera-giurgiu-s-a-lucrat-pe-6-benzi-timpul-de-asteptare-nedepasind-20-de-minute/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 mai 2024 00:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.