7000 de puieți forestieri, plantați azi la Giurgiu

7000 de puieți forestieri, plantați azi la Giurgiu

 7.000 de puieți forestieri de stejar roșu, salcâm și vișin turcesc sunt plantați azi, 22 martie 2024 pe o suprafață de peste 4 hectare în localitatea Prundu, județul Giurgiu, cu sprijinul ADM România, a altor companii implicate și a Ocolului Silvic Giurgiu, sub coordonarea Asociației EcoAssist, inițiatoarea proiectului „Plantăm fapte bune în România”.Inițiativa face parte din acțiunea Asociației EcoAssist de regenerare forestieră.

 

ADM România sprijină această inițiativă și plantează 7.000 de puieți forestieri cu voluntari, pe o suprafață de 1,75 de hectare, contribuind la realizarea unei noi păduri în localitatea Prundu, județul Giurgiu.  

 

După realizarea acțiunii de plantare a puieților forestieri, noua pădure de la Prundu, plantată și cu sprijinul ADM România, va fi monitorizată timp de 3 până la 5 ani, pentru a se asigura dezvoltarea sănătoasă a puieților.

 

ADM România este unul dintre cei mai mari operatori în comerțul cu cereale și semințe oleaginoase din România și regiunea Dunării. Operează o rețea de silozuri pe traseul dunărean, o flotă de barje și unul dintre cele mai mari terminale din portul Constanța. Echipa ADM România numără în prezent 400 de angajați. 

 

 7.000 de puieți forestieri de stejar roșu, salcâm și vișin turcesc sunt plantați azi, 22 martie 2024 pe o suprafață de peste 4 hectare în localitatea Prundu, județul Giurgiu, cu sprijinul ADM…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/7000-de-puieti-forestieri-plantati-azi-la-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 22 martie 2024 13:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.