Cu autoturismul furat, la PTF Giurgiu

Cu autoturismul furat, la PTF Giurgiu

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism în valoare de aproximativ 75.000 lei, aflat în atenția autorităților din Italia. 

La data de 21.03.2024, în jurul orei 14:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat la control, un cetățean bulgar, în vârstă de 66 ani, aflat la volanul unei autoutilitare, care transporta un autoturism marca BMW model 530, fără numere de înmatriculare.

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figura ca fiind furat, alertă emisă de către autoritățile din Italia. Autoturismul, estimat la o valoare de aproximativ 75.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism în valoare de aproximativ 75.000 lei, aflat în atenția…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/cu-autoturismul-furat-la-ptf-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 22 martie 2024 14:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.