🟡❗ COD GALBEN de ninsori abundente ❄ 🌨 De astăzi,…

ISU Giurgiu

🟡❗ COD GALBEN de ninsori abundente

❄ 🌨 De astăzi, de la ora 18:00, până mâine, la ora 14:00, județul nostru se află sub atenționare meteo de ninsori abundente, strat de zăpadă consistent și intensificări ale vântului.
⚠️ Potrivit meteorologilor, în cursul acestei nopți și mâine dimineață, în cea mai mare parte a Munteniei, vor predomina ninsorile, moderate și însemnate cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă, ce va depăși local 10-20 cm și izolat 30-40 cm.
🌬 …Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45-55 km/h în regiunile sudice.

❗REȚINEȚI❗
🚙 Dacă sunteți nevoiți să porniți la drum, informați-vă despre condițiile de trafic. Puneți în mașină lucruri necesare în caz de urgență: lanțuri antiderapante, lopată pentru zăpadă, lanternă, un sac cu nisip, apă, pături, încărcător pentru telefon.
🌫În caz de vânt puternic, rămâneți în spații închise care să vă asigure protecția și evitați deplasarea în zone în care sunt panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
🚘 Aveți grijă unde parcați autoturismele, astfel încât acestea să fie în siguranță.
ℹ Informaţi-vă permanent asupra condiţiilor meteorologice şi a modului în care acestea evoluează!
În situații de urgență, care vă pun în pericol viață sau bunurile, sunați imediat la 1️⃣1️⃣2️⃣!

#ISU_GIURGIU #pompierii #SMURD #atenționare #ninsoare

http://www.meteoromania.ro/avertizari/

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: în aer liber, text care spune „COD GALBEN: NINSORI ABUNDENTE 10.01, ORA 18.00 11.01, ORA 14.00 POIRE 4rg08x8 SSIIA Informați-vă despre condițiile de drum Puneți în mașină lanțuri antiderapante, înainte de a pleca din localitate apă, pături, lopată, lanternă, sac cu nisip INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.