PSD GiurgiuRobert CazanciucDin păcate, de astăzi, toate unitățile de învățământ din Muncipiul Giurgiu își închid din nou…

PSD GiurgiuAr putea fi o imagine cu copac şi norRobert Cazanciuc

Din păcate, de astăzi, toate unitățile de învățământ din Muncipiul Giurgiu își închid din nou porțile. Grădinițe, școli și licee, toate se întorc în mediul onli…ne.

Cam atât de peformantă în gestionarea pandemiei a fost administrația liberală giurgiuveană, care a avut toate pârghiile politice și administrative pentru a evita ajungerea la această situație.

Primărie, prefectură, deconcentrate, toate sunt la Giurgiu sub o administrație galbenă, iar alături de cei din Guvern, atât de bine au fost făcute lucrurile, încât muncipiul a atins o rată de infectare de 6,27 la mie, plasându-l în scenariul roșu.

Nu doar copiii sunt afectați de această situație, părinții celor mai mici fiind din nou în imposibilitatea de a-și desfășura activitatea la locul de muncă.

Situația epidemiologică nu stă prea bine nici la nivel județean, unde Inspectoratul Școlar ne informează cu seninătate că, în perioada 22-26 martie, doar 58 unități școlare se află în scenariul verde, în timp ce majoritatea, respectiv 129 de unități școlare, sunt în scenariile galben și roșu.

Incompetența acestei guvernări pare că ne va costa nu doar pe noi, ci și pe cei din generațiile viitoare.

Foto: Școala Generală nr. 8 Municipiul Giurgiu

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.