Alexandru Andrei, deputat: ❗Din nou, vești bune pentru…

PNL Giurgiu

Alexandru Andrei, deputat:

❗Din nou, vești bune pentru giurgiuveni: CNAIR a făcut primul pas spre realizarea drumului de mare viteză București-Alexandria – parte a Autostrăzii Sudului: a fost lansată licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate.
🔰Cei care circulă în zonă știu bine că actualul Drum Național 6 este depășit în ceea ce privește capacitatea, cu un trafic de zeci de mii de vehicule pe zi.
✅ Mai bine de jumătate din sectorul de drum pentru care a fost lan…sată licitația se va realiza în județul Giurgiu.
✅ Este o realizare importantă pentru giurgiuveni, care, în curând, vor beneficia de condiții de trafic net superioare celor actuale, iar drumul de mare viteză București-Alexandria va fi, cu siguranță, un real succes, cu o contribuție majoră în dezvoltarea economică a județelor din sudul țării.
✅ De menționat inițiativa de a lansa licitația pe noul model de caiet de sarcini al CNAIR, din care va rezulta un “preliminary design”, o documentație cu un nivel de detaliu apropiat de un proiect tehnic, care va lăsa libertate constructorilor să vină cu soluții inovatoare și să facă ajustări tehnologice pe design.
✅ Valoarea estimată a contractului este între 17,6 și 20,9 milioane lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile.
✅ Termenul limită până la care se pot depune oferte este 22 iunie 2021. Durata contractului va fi de 17 luni, din care 14 pentru studiul de fezabilitate și 3 luni pentru asistența tehnică și raportul financiar final.

#DezvoltamRomania
#DezvoltamGiurgiu

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu drum

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.