#Liberalii din organizația locală #PNL Mihăilești și-au…

PNL Giurgiu

#Liberalii din organizația locală #PNL Mihăilești și-au ales președintele.

La eveniment au luat parte Dan Motreanu, președinte #PNL Giurgiu, Gheorghe Ștefan, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Maria Gabriela Horga, Toma Petcu și Alexandru Andrei, parlamentari, Dumitru Beianu și Cristian Anculescu, președinte și vicepreședinte ai Consiliului Județean Giurgiu, precum și Florian Velicu, secretar general al #PNL Giurgiu, Vasile Moise, secretar general adjunct al #PNL Gi…urgiu, primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă și președintele #TNL Giurgiu, Chiran Adrian.

La conducerea organizației #PNL Mihăilești a fost ales primarul #liberal Mihai Dobre.

Toate premisele reușitei sunt asigurate prin eforturile și munca #echipei liberale venite la guvernare, mai ales că situația de aici era extrem de dificilă.

La Centura Mihăilești, guvernul #PNL a rezolvat anul trecut o problemă ce dura de ani de zile, după ce PSD a reziliat contractul și a blocat lucrările pentru realizarea centurii la un stadiu de execuție de 30%, #PNL a reluat licitația, a fost semnat noul contract s-au pornit lucrările și urmează să fie gata în această vară.

Mihai Dobre, un primar extrem de gospodar și de implicat, va conduce spre succes una dintre cele mai puternice organizații din județ și va continua proiectele pentru #dezvoltarea comunității din care face parte.

Organizația locală #PNL Mihăilești susține candidatura lui Dan Motreanu la funcția de președinte al #PNL Giurgiu.

#AlegeriOrganizațiiLocale
#Mihăilești
#PNL
#MihaiDobre

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.