Cine a împămîntenit în Giurgiu ideea că doar cei care fură au putere iar minciuna și prostia sunt calități care te recomandă pentru funcțiile cheie ?

Reflectorul de Sud in numele cititorilor săi multumeste calduros premierului Florin Citu, liderului PNL Ludovic Orban si secretarului General adjunct Costel „Cristi” Barbu pentru sustinerea eforturilor uriase depuse de Directorul General interimar al „Romsilva” TEODOR Tigan, omul de casă al lui Ilie Sirbu,omul de casă al nasului domnului L. Dragnea, Sorin Paul Stănescu, pentru munca lor asiduă și îndelungată de a duce la indeplinire dorinta expresă a unor
parlamentari de Giurgiu dar și a altor ” șefi ” giurgiuveni și nu numai, de a distruge cu orice pret Directia Silvica Giurgiu. Si asta doar pentru ca șeful Țigan Teodor omul lui Orban sa- l ” distrugă ” pe directorul Viorel Mitroi . Atâta forță de muncă de mai mult de o lună de zile , ” batalioane ” de prieteni de – ai lui Țigan, Bicu Constantin si Cezar Raduta , trimise în Direcția Silvica Giurgiu cu ordine precise si clare de a găsi ceva, orice ” nu mă intereseaza” care să i se pună în cârcă lui Mitroi . Prin faptul ca TEODOR Tigan a dispus ca 80 de silvicultori sa verifice timp de 6 saptamani Directia Silvica Giurgiu doar ca sa afle ca au disparut 6 ( Șase)mc de lemn demonstreaza ca se vrea cu orice pret eliminarea lui Viorel Mitroi pentru a putea sa vina in locul lui penalul Bicu Constantin si padurarii praduitori sustinuti de anumiti demnitari despre care vă vom spune totul curand. Domnule Orban, domnule Citu,domnule Alexandru Andrei , domnule Motreanu,domnule Toma Petcu , jocul murdar făcut de „unii ” prin Tigan si Cezar Raduta la care sunteti partasi va aduce prejudicii majore în calitățile dv de oameni si politicieni. Este fără precedent investirea atâtor forte umane si financiare , doar pentru a înlătura un om dintr- o funcție pe motivul că este prea …Corect ! Să înțelegem că la PNL Giurgiu oamenii corecți nu au ce căuta? Cine a împămîntenit în Giurgiu ideea că doar cei care fură au putere iar minciuna și prostia sunt calități care te recomandă pentru funcțiile cheie ? Si de ce un anume sef tace ? Sau …până când tace ? Sau este o înțelegere ca atunci când șeful tace și acceptă , alții să „rezolve ” cum stiu ei mai bine … Poate că este timpul să se ” dea pe față ” multe lucruri …să nu se mai tacă …. Dacă Directorul Mitroi ar fi furat un leu din Direcția Silvica Giurgiu ar fi fost un om pentru care să te lupți sa- l dai afară …dar să aduci un infractor dovedit de instanțele romanesti și sa- l pui în locul lui Mitroi cu motivul că Mitroi nu vrea să fure….cineva sau mai mulți trebuie să răspundă ….Până una alta , dacă domnul Mitroi Viorel este dat jos din funcție pentru că în Direcția Silvica Giurgiu unii au făcut voit să dispară 6 ( Șase) metri cubi de lemn , ce ne facem cu dl premier Cîțu care a comandat 120 de milioane de doze de vaccin la niște sume astronomice pe care le plătim noi …romanii ?! Ce spuneți domnilor parlamentari de Giurgiu ? ! Sau tăceti si dv precum șeful dv ? Sau așteptam lumină de la Consiliul Județean Ilfov …?! Noi dorim să afle toată țara cum izgonim noi oamenii corecți din Giurgiu cu ajutorul unora și tăcerea altora ….in pozele destul de recente ca timp , Domnul Președinte al României alături de Domnul Director Viorel Mitroi care trebuie alungat din Giurgiu pentru că nu vrea să …fure !!!
Publicat de Nicoleta Croitoru

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.