O femeie din Constanța s-a filmat în timp ce își bătea fetița în vârstă de doi ani. Imaginile au ajuns publice, ce a făcut Poliția

O serie de imagini revoltătoare, făcute publice de curând, au ajuns în atenția autorităților. Acestea surprind o femeie din Constanța care s-a filmat în timp ce își bătea fetița, în vârstă de numai doi ani. Copila a trăit minute în șir de coșmar, fiind bruscată și lovită constant de mama sa, în timp ce aceasta îi adresa injurii micuței. În urma scenelor cu puternic impact emoțional, Poliția a luat atitudine.

Clip revoltător cu o femeie din Constanța, făcut public. Aceasta s-a filmat în timp ce își bătea fetița de doar doi ani

Polițiștii constănțeni au fost înștiințați de curând cu privire la o serie de imagini incredibile, care vizează agresarea unui minor. O femeie din Constanța s-a filmat în timp ce își bătea fetița în vârstă de numai doi ani, iar clipul video a ajuns să fie publicat în mediul online. După apariția în spațiul public a imaginilor revoltătoare cu micuța bătută cu brutalitate de mama sa, polițiștii din Constanța au demarat o serie de verificări pentru a stabili identitatea femeii.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă cum o persoană aduce injurii și exercită acte de violență asupra unei minore, vă comunicăm următoarele: În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință despre imaginile de pe o rețea de socializare și au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei”, au declarat reprezentanții Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.

O copilă din Constanța, bătută cu brutalitate de mama sa

Scene de groază pe internet. O copilă bătută și înjurată de propria mamă. Autoritățile au reacționat

Femeia, care s-a filmat în timpul unui episod de furie, a lăsat să se vadă cum își bătea cu brutalitate fiica, fără să îi pese că o poate răni. Copila, în vârstă de numai doi ani, plângea și era vizibil înfricoșată de reacțiile mamei sale, care o împingea, îi dădea palme peste față și o împingea la podea pe micuța lipsită de apărare.

Oamenii legii au reușit să o identifice pe femeia responsabilă de actele revoltătoare la adresa micuței. Aceasta este o femeie de 29 de ani, care ar fi făcut această filmare în luna decembrie a anului trecut. În urma violențelor, mama copilei s-a ales cu un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie. Totodată, a fost emis și un ordin de protecție provizoriu împotriva femeii, spun sursele IPJ Constanța.

„Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia. Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei”, au mai spus cei de la Inspectoratul de Poliție.

Copiii femeii urmează să fie puși sub protecție socială

Fetița nu este însă unicul copil al femeii, care mai are alți doi copii, de 5 și respectiv 8 ani. Pentru că tatăl minorilor nu se află în țară, micuții au fost preluați de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Constanța pentru a fi puși sub protecție socială. Totodată, cercetările urmează să continue pentru a stabili ce măsuri se impun în acest caz.

„Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții acestei instituții, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun. Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău”, au mai menționat reprezentanții IPJ Constanța.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.