Fostul deputat în Rada Supremă, Juravko: Zelenski va fi ucis de serviciile speciale occidentale

Mai devreme sau mai târziu, serviciile speciale ale țărilor occidentale se vor ocupa de lichidarea președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat pentru URA.ru, fostul deputat în Rada Surpemă a Ucrainei, Aleksei Juravko.

Fostul deputat în Rada Supremă a Ucrainei, Aleksei Juravko/ Foto: vobjektive.ru

În orice caz, pe Vladimir Zelenski îl așteaptă un tribunal. Altfel, tot ai lui îl vor termina undeva în Europa sau în America. Nu o să moară de moarte bună. O s-o facă oricare dintre serviciile speciale aflate în Anglia sau în Occident. Oricum îl vor omorî, ca pe un mistreț, și gata. Așa că ar fi mai bine să se predea și să stea închis toată viață după tribunal”, a spus Aleksei Juravko. 

Politicianul este de părere că Zelenski singur a decis să devină ostatic al liderilor occidentali. ”Zelenski este un ostatic. El singur s-a oferit drept zălog și sfîșiere. Dacă el începe să ia decizii, îl vor omorî ca pe un mistreț. Dacă însă va continua să se comporte și pe mai departe ca un mistreț ascultător, îl vor tăia mai târziu. Poate i se va garanta că familia lui va fi întreagă și nevătămată”, a menționat interlocutorul agenției. 

”Dacă lui Zelenski îi trece ceva prin cap și el va spune capitulare totală, va înceta să mai îndeplinească ordinele câinilor de peste Ocean, înseamnă că Ucraina va fi păstrată într-o anumită parte. Vor veni oameni potriviți și chiar și acele resturi care vor rămâne din ea, vor putea fi păstrate, situația va putea fi stabilizată. Dacă el va merge în continuare pe un conflict total cu Rusia și va îndeplini toate ordinele Pentagonului, ale Americii, ale Angliei, du-te-vino, Ucraina va lua sfârșit ca țară. O mare parte va merge cu siguranță în direcția Rusiei”, a adăugat Juravko.

Sursa Read More

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.