Accident auto violent, joi dimineață, pe strada Principală a localității Adunații Copăceni!

Accident auto violent, joi dimineață, pe strada Principală a localității Adunații Copăceni!

Joi dimineață 926 ianuarie),  pompierii giurgiuveni au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier, produs pe strada Principală din localitatea Adunații Copăceni.

Ajunși la locul  accidentului cu o ambulanță SMURD , împreună cu o autospecială de stingere de la Punctul de Lucru Călugăreni și Garda de Intervenție Mihăilești, pompierii au constatat că în accident au fost implicate două autovehicule: un autoturism și o autobasculantă.
Din accident nu au rezultat persoane rănite. Pompierii au acționat pentru sablarea părții carosabile, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, cadrele ISU recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

(Jurnal)

Joi dimineață 926 ianuarie),  pompierii giurgiuveni au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier, produs pe strada Principală din localitatea Adunații Copăceni. Ajunși la locul  accidentului cu o ambulanță SMURD , împreună cu o autospecială de stingere de la Punctul de Lucru Călugăreni și Garda de Intervenție Mihăilești, pompierii au constatat că în […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/183868-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=183868-2
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 26 ianuarie 2023 22:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.