Giurgiuvenii, invitați, din nou, la pedalat. ”Maratonul Dunării” revine!

Giurgiuvenii, invitați, din nou, la pedalat. ”Maratonul Dunării” revine!

 

”Maratonul Dunării” – competiția de ciclism lansată anul trecut de Consiliul Județean, la Giurgiu, a fost un succes.

Nu au participat foarte mulți giurgiuveni, dar s-au adunat la start peste 300 de profesioniști și amatori, pasionați de mersul pe bicicletă.

Anul acesta, ”Maratonul Dunării” revine cu cea de-a doua ediție, concursul fiind anunțat pentru data de 06 mai 2023. Așadar, mai  mult de o lună pentru a vă înscrie pe site-ul organizatorului Riders Club – Competitie ciclism in Giurgiu, Maratonul Dunarii, Malul Dunarii.

Ca și la prima ediție, maratonul va porni din zona Parcului Tineretului din municipiul Giurgiu (Zona Stadion/ Hotel Steaua Dunarii) și își va croi drum pe malul de nord al Dunării, într-o aventura care are menirea de a ne reconecta cu relieful unic al acestei zone, compus din păduri de lunca, ostroave și perdele de viță sălbatică.

La maratonul pe bicicletă pot participa atât adulți, cât și copii, cei mici putând fi însoțiți pe traseu de un adult, mai ales că pentru ei circuitul va fi mai scurt.

Astfel, dacă cei mici vor avea de parcurs 19 km până la sosire, adulții se vor întrege pe 48 de km, diferența față de anul trecut fiind că traseul va fi parcurs în sens invers pentru o experiență mai plăcută.

Fiindcă până la ora startului atât programul cât și traseul pot suferi modificări, vom reveni cu detalii ori de câte ori va fi nevoie.

  ”Maratonul Dunării” – competiția de ciclism lansată anul trecut de Consiliul Județean, la Giurgiu, a fost un succes. Nu au participat foarte mulți giurgiuveni, dar s-au adunat la start…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/giurgiuvenii-invitati-din-nou-la-pedalat-maratonul-dunarii-revine/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 20 martie 2023 19:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.