EXCLUSIV!!! Punctul de vedere al Poliției de Frontieră Giurgiu în legătură cu tânărul de 23 de ani dispărut

EXCLUSIV!!! Punctul de vedere al Poliției de Frontieră Giurgiu în legătură cu tânărul de 23 de ani dispărut

NEGOI ANDREI DANIEL , tânărul giurgiuvean de 23 de ani, polițist de frontieră, este deocamdată, de negăsit.

Nu a mai dat niciun semn de viață din 17 martie, motiv pentru care familia a alertat Poliția, pentru a-l declara dispărut și pentru a demara căutările.

Tânărul nu a mai dat nici pe la serviciu, după cum ne-a declarat, în exclusivitate, reprezentanții Poliției de Frontieră Giurgiu:

” În data de 17 martie, s-a constatat că un agent de poliţie de frontieră încadrat la  Sectorul Poliției de Frontieră Giurgiu – compartiment ture serviciu nu s-a prezentat la serviciu. Întrucât acesta nu a putut fi contactat pe telefonul personal, s-a luat legătura cu membrii familiei, rezultând faptul că a fost sesizată dispariţia acestuia organelor de poliţie care fac verificări în acest sens.

Agentul este absolvent al Şcolii de agenţi de politie de frontieră promoția 2020, iar din anul 2021 îşi desfășoară activitatea la Sectorul Poliției de Frontieră Giurgiu – compartiment ture serviciu.” – insp. de poliție Raluca Petronela Stan – purt. de cuvânt ITPF Giurgiu

Negoi Andrei Daniel a fost văzut acum două săptămâni în București, când se pare că și-a amanetat mașina, fiind pasionat al jocurilor de noroc.

Potrivit Poliției Giurgiu, tânărul este căutat în toată țara.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

 

NEGOI ANDREI DANIEL , tânărul giurgiuvean de 23 de ani, polițist de frontieră, este deocamdată, de negăsit. Nu a mai dat niciun semn de viață din 17 martie, motiv pentru care…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/exclusiv-punctul-de-vedere-al-politiei-de-frontiera-giurgiu-in-legatura-cu-tanarul-de-23-de-ani-disparut/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 29 martie 2023 19:03

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.